Hlavní obsah

Chlapec se těžce zranil při hře na vojáky v bývalé sirkárně

Právo, pab
Sušice

Nešťastně skončila středeční hra na vojáky pro 15letého chlapce ze Sušice. Po pádu ze střechy jedné z budov v místním areálu bývalého podniku Solo se těžce zranil. Ve velmi vážném stavu ho převážel vrtulník do nemocnice.

Foto: Archiv Právo

Bývalá sirkárna v Sušici.

Článek

„Hoch měl vážné poranění hlavy. V bezvědomí jsme ho transportovali letecky na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Maria Svobodová.

Podle informací Práva mladík spadl z asi pětimetrové výšky ze střechy bývalé kotelny. Nikdo z ostatních dětí ale pád neviděl. Není tak jasné, co bylo jeho příčinou.

Mladík visel zraněný na bechyňské ferratě, vytáhli ho vrtulníkem

Krimi

„Hry se účastnilo dvanáct dětí včetně tří sourozenců zraněného hocha. K úrazu došlo po páté odpoledne,“ řekl Právu zdroj, který zná detaily případu.

Podle Ivany Vítovcové ze sušické městské policie je areál soukromý a město se na jeho hlídání nijak nepodílí. „Zvenku je oplocený, uvnitř využívají některé objekty různé komerční firmy, ale jsou tam i úplně opuštěné budovy,“ doplnila Vítovcová.

Muž lezl na Frýdecko-Místecku na skálu, zřítil se z desetimetrové výšky

Krimi

Případem se zabývá rovněž policie, která vyšetřuje podezření z ublížení na zdraví z nedbalosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Policie vyšetřuje úmrtí exradního Liberce

Policie na Liberecku vyšetřuje tragický pád muže z okna domu. Podle místního serveru Liberecká drbna zemřel exradní Liberce Roman Šotola. Příčiny úmrtí...

Výběr článků

Načítám