Hlavní obsah

Auto srazilo kandelábr, spolujezdec náraz nepřežil

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Tragická dopravní nehoda s jedním mrtvým a dvěma vážně zraněnými se stala v sobotu odpoledne vedle železničního přejezdu u stanice v Chlumčanech na Plzeňsku. Kombík Peugeot 307 s tříčlennou mužskou posádkou čelně narazil do masivního sloupu veřejného osvětlení, kandelábr u trati se po nárazu poroučel k zemi.

Tragická nehoda u Chlumčan na PlzeňskuVideo: Ivan Blažek, Právo

 
Článek

„Jeden z mužů utrpěl velmi těžká zranění neslučitelná se životem, lékař na místě konstatoval úmrtí,“ sdělila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Dalšího třicetiletého muže dopravil vrtulník s těžkým zranění na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice. Poslední z trojice, muž ročník 1995, byl při vědomí a do nemocnice jej se středně těžkými zraněními převezla záchranka.

Podle policejní mluvčí Hany Kroftové při nehodě zahynul spolujezdec, jeho totožnost zatím není jasná, stejně jako příčina havárie. „S největší pravděpodobností se jednalo o tři cizince,“ uvedla Kroftová. Místo bylo průjezdné se zvýšenou opatrnosti.

Čtyři lidé včetně dítěte se zranili v Orlíku při srážce auta s autobusem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám