Hlavní obsah

Auto skončilo na dálnici D4 na střeše a začalo hořet. Zranil se řidič a dítě

– Příbram • Aktualizováno

Těžké zranění utrpěl řidič osobního auta v sobotu odpoledne na dálnici D4. Jeho vůz se převrátil na střechu a začalo hořet. Středně těžce bylo zraněno i dítě.

Foto: www.pribram.cz

Ohořelé auto na dálnici D4

Článek

Nehoda se stala kolem 15:20 na 34. kilometru dálnice u Obořiště. Podle mluvčí záchranářů Petry Homolové museli řidiče z auta vyprošťovat svědci, které naváděla po telefonu operátorka tísňové linky 155. Utrpěl vážná mnohočetná poranění a po nezbytném ošetření na místě byl letecky transportován do pražské nemocnice.

Poblíž centra Ostravy spadlo po srážce auto z mostu

Krimi

Prvotní informace hovořily o tom, že auto řídila žena. Při nehodě se zranilo také dítě školního věku, po ošetření bylo převezeno do motolské nemocnice. Auto začalo po nehodě hořet v plném rozsahu, hasiči ho již uhasili.

Řidič BMW jel příliš rychle a naboural do nákladního auta. Spolujezdec zemřel

Krimi

Policie dopravu odkláněla na 41. kilometru na Skalku. Provoz v místě byl obnoven kolem 18:30.

Nehoda na jihu Čech

K další nehodě vyjeli záchranáři do Čejkovic na jihu Čech, kde bourala čtyři auta. Na místo vyrazil také vrtulník záchranářů. Zraněno bylo celkem sedm lidí.

„Čtyři lidé utrpěli zranění převážně lehčího charakteru v oblasti hlavy, obličeje, hrudníku a horních končetin, další tři osoby pak byly převezeny do nemocnice k dalšímu vyšetření,” uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Faitová.

Foto: ZZS Jihočeského kraje

Při nehodě se zranilo sedm lidí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám