Hlavní obsah

Auto sjelo z dálnice D11 do pole. Dva mrtví a několik zraněných

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dva lidé zemřeli ve středu odpoledne při nehodě osobního auta na dálnici D11 na Kolínsku. Několik dalších osob bylo zraněno. Auto skončilo v poli.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem půl druhé odpoledne na 58. kilometru ve směru na Hradec Králové. „Složky záchranného systému zasahují u vážné havárie osobního vozu, které skončilo mimo dálnici v poli,“ uvedla policie.

Řidič auta narazil v Praze zezadu do nákladního auta. Na místě zemřel

Krimi

Hasiči k nehodě poslali celkem pět jednotek. „V osobním autě zemřely dvě osoby, pět lidí bylo zraněno. Na místě zasahovaly dva vrtulníky,“ řekla Novinkám mluvčí hasičů Tereza Fliegerová s tím, že nebylo potřeba nikoho vyprošťovat.

Mluvčí záchranářů Petra Homolová doplnila, že v autě zemřelo jedno dítě a jeden dospělý. „Další dvě osoby byly letecky převezeny do nemocnice ve Střešovicích a do nemocnice v Hradci Králové. Tři osoby pak byly převezeny do nejbližších nemocnic,” konstatovala mluvčí.

Podle serveru dopravních informací je neprůjezdný pravý jízdní pruh. Dálnice uzavřena nebyla. Komplikace lze očekávat do večerních hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám