Hlavní obsah

Muž prý znásilnil ženu, jež vezla v kočárku dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Své choutky se podle policistů rozhodl koncem srpna brutálně uspokojit 30letý muž, který podle verze kriminalistů znásilnil 27letou ženu, jež vezla v kočárku svého syna. Policie pachatele dopadla a obvinila ze znásilnění.

Článek

Násilník ženu potkal v podvečer v Ostravě-Výškovicích. Nabídl jí doprovod. I když odmítla, vzal kočárek a šel s ní. "Když došli k lesíku, kočárek odstavil a začal matku násilím líbat. Pak ji vysvlékl a donutil, aby si lehla na jeho bundu," uvedl mluvčí s tím, že žena se ze strachu nebránila a muž ji znásilnil.

Kriminalisté případ odhalili, když vyšetřovali další násilnické chování obviněného. Ten 22. září v Ostravě-Zábřehu obtěžoval patnáctiletou školačku. "Osahával ji na intimních partiích těla. O něco později ji pak před svědky urážel a vyhrožoval násilím," doplnil mluvčí.

Muže, který byl opilý, policie na místě činu zadržela. Okamžitě byl převezen na protialkoholní záchytnou stanici a při následném výslechu vyšlo podle mluvčího najevo i srpnové znásilnění. Kromě tohoto zločinu má tedy na svědomí i omezování osobní svobody a výtržnictví.

Pokud se delikvent dostane před soud, může ve vězení strávit až osm let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám