Hlavní obsah

V Praze se propadla vozovka o dva metry. Zapadl v ní vůz na čištění kanalizací

Novinky, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Propadlá vozovka uzavřela ve čtvrtek ráno v Praze na Vinohradech křižovatku mezi ulicí Italskou a Mánesovou. Silnice se propadla dva metry pod vozem čistícím kanalizace. Šestnáctitunový náklaďák zůstal v propadlině zaklíněn zadním kolem. Na místě zasahovali hasiči, průjezd křižovatkou nadále zůstává kvůli propadlé silnici omezen.

Propadlé autoVideo: Dana Kysučanová, Novinky

 
Článek

Silnice se propadla na jednom z přechodů na křižovatce mezi ulicí Mánesova a Italská v Praze. Vyprošťovat vůz museli hasiči.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

U křižovatky pražských ulic Mánesovy a Italské se pod vozidlem technických služeb propadla vozovka zhruba o dva metry.

"Propad by měl být o dva metry, z důvodu mimořádné události je tam omezena doprava," uvedla mluvčí hasičů. Křižovatka a okolní ulice byly preventivně uzavřeny a zůstaly během zásahu neprůjezdné. Průjezd křižovatkou je nadále v místě propadu omezen.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Vozidlo technických služeb zapadlo zadní nápravou

"K vyproštění byl preventivně povolán i jeřáb," uvedli na svém twitterovém účtu pražští hasiči s tím, že místo také zajistili proti požáru.

Foto: Právo

Podle informací hasičů se silnice na přechodu propadla až o dva metry.

Na místě byli přítomni i policisté a pracovníci Technické správy komunikací, kteří šetří okolnosti události. Škoda na vozidle je odhadována na 100 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám