Hlavní obsah

Na Vsetínsku shořel v noci autobus

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Vysokou škodu, která se vyšplhala až k pěti miliónům korun, si vyžádal požár odpadu a autobusu ve Valašské Bystřici na Vsetínsku. Příčinu požáru zjišťuje policie.

Foto: Hasičský sbor města Rožnov pod Radhoštěm

Trosky ohořelého autobusu

Článek

„Hlášení o požáru odpadu ve Valašské Bystřici přijali hasiči v 22:01 hodin. Požární poplach byl vyhlášen jednotce profesionálních hasičů z Valašského Meziříčí, jednotce hasičů města Rožnov pod Radhoštěm a dobrovolným hasičům z Valašské Bystřice. Hasiči vyjeli k požáru s třemi automobilovými cisternami,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Roman Žemlička.

„Dobrovolní hasiči byli u požáru první. Zjistili, že na místě hoří také autobus. V blízkosti autobusu byla i hořící skládka odpadu. Hasiči nasadili k uhašení požáru několik proudů vody,“ řekl Žemlička.

Autobus byl požárem zcela zničen. Vyšetřovatel hasičů ohledáním místa požáru zjistil, že oheň poškodil i rozvodnou skříň, která byla umístěna na sloupu nadzemního vedení nízkého napětí.

Foto: Hasičský sbor města Rožnov pod Radhoštěm

Trosky ohořelého autobusu

„V okolí byl během zásahu hasičů zastaven provoz na silnici. K doplnění vody do automobilové cisterny využili hasiči i plovoucí čerpadlo, kterým čerpali vodu z potoku Bystřice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám