Hlavní obsah

V Ostravě řádí zloděj elektrických zubních kartáčků

– Ostrava
Právo, plk

Po zloději „dentistovi”, který krade elektrické zubní kartáčky, pátrají kriminalisté z Ostravy. Zatím ví, že z několika ostravských drogerií ukradl kartáčky s příslušenstvím v červenci, září i říjnu.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z krádeže kartáčků

Článek

„Dosud nezjištěný pachatel koncem července v prodejně drogerie v Ostravě-Porubě odcizil zboží v hodnotě vyšší než pět tisíc korun,“ uvedl policejní mluvčí Richard Palát. Dodal, že policisté při prověřování krádeže zjistili, že stejný muž odcizil elektrické zubní kartáčky a bělící pasty z prodejen řetězce stejného provozovatele také koncem září a naposledy ve středu 18. října.

Kriminalistům se podařilo zajistit záznam z průmyslové kamery v jednom z okradených obchodů. Z něj vyplývá, že zloděj má zhruba 30 až 40 let, je vysoký 165 až 170 centimetrů, střední postavy s větším břichem, krátce střižených tmavších hnědých vlasů. „Ve dvou případech byl oblečen do modrého trika,“ upozornil policejní mluvčí.

Policisté žádají o pomoc veřejnost, každý, kdo muže na snímku z kamery pozná, má kontaktovat bezplatnou linku 158 nebo číslo 974 727 601.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám