Hlavní obsah

Při nehodě v Ostravě zemřel motorkář

Novinky, luh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

K dopravní nehodě, při níž zemřel třiačtyřicetiletý motorkář, došlo v pondělí v Ostravě krátce před polednem. Informoval o tom mluvčí policie Richard Palát.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K dopravní nehodě došlo krátce před polednem na ulici Bohumínská 151/172 v Ostravě. Třiačtyřicetiletý motorkář zraněním na místě podlehl, přestože posádka záchranářů byla na místě za šest minut od nahlášení nehody.

„Třiačtyřicetiletý muž, který na motocyklu cestoval, zůstal po pádu stroje ležet na vozovce bez známek života. Utrpěl mnohočetná poranění hlavy, která byla neslučitelná se životem, a podlehl jim ještě před příjezdem záchranářů. Zasahující lékař tak mohl již pouze konstatovat smrt postiženého,” uvedl mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Účastníkem dopravní nehody byla jednačtyřicetiletá řidička osobního vozu hyundai. „Přičemž nevylučujeme, že ke kontaktu motorkáře mohlo dojít také s jinými motorovými vozidly,” uvedl mluvčí policie Richard Palát.

Policie nyní žádá případné svědky o jakékoliv informace, které mohou předat prostřednictvím tísňové linky 158 či na kterékoliv policejní služebně České republiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám