Hlavní obsah

Mladík v BMW při jízdě z pivních slavností poničil tři auta, keře a dva domy

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Škodu předběžně vyčíslenou na 418 tisíc korun způsobil v neděli časně ráno při návratu z pivních slavností v Beňově pětadvacetiletý řidič vozidla BMW, když havaroval na Hlavní ulici v Přerově.

Foto: Policie ČR

Cesta z pivních slavností se mladému řidiči příliš nevyvedla.

Článek

„Při průjezdu ostré pravotočivé zatáčky u bývalého hostince nezvládl řízení, přejel do protisměru a poté vlevo mimo komunikaci. Rozjeté vozidlo narazilo do popelnice a poté do zaparkovaného osobního automobilu Opel Corsa. Vlivem nárazu byl opel otočen o 180 stupňů, přičemž polámal pět okrasných stromků a byl odhozen na rodinný dům,“ řekl Právu v pondělí policejní mluvčí František Kořínek.

BMW podle něj pokračovalo dál, porazilo dopravní značku a poté narazilo do zaparkovaného automobilu Škoda Rapid. „Následně přední částí narazilo do okapového svodu rodinného domu a zastavilo se,“ uvedl mluvčí.

Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. „Dechové zkoušce na přítomnost alkoholu i odbornému lékařskému vyšetření se řidič odmítl podrobit. Příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření,“ dodal Kořínek s tím, že policisté po prohlídce všech tří poškozených vozidel na místě zadrželi jejich osvědčení o registraci.

Foto: Policie ČR

Cesta z pivních slavností se mladému řidiči příliš nevyvedla

Reklama

Výběr článků

Načítám