Hlavní obsah

Skladník se pokusil během směny ukrást zboží, celou dobu ho sledovala kamera

Novinky, luh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Pětačtyřicetiletého muže zachytily bezpečnostní kamery během směny, kdy se pokoušel ukrást několik hotových výrobků v chebské firmě. Při odchodu už na něj ale čekali pracovníci bezpečnostní agentury, kteří ho celou bodu sledovali na monitorech. V pátek o tom informovala policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

BEZ KOMENTÁŘE: Zaměstnanec se pokusil ukrást z firmy výrobkyVideo: Policie ČR

 
Článek

Kriminalisté podezírají muže ze spáchání přečinu krádeže ve stádiu pokusu. Toho se dopustil ve středu v chebské firmě, kde pracoval.

„Během své směny měl ve skladu postupně v několika případech vzít z regálů hotové výrobky a ty pečlivě ukrýt. Poté je ukryté vynést ven ze skladu a na toaletě si je dát do svého batohu,“ popisuje mluvčí.

Následně měl muž v plánu odejít i s odcizenými věcmi skrz bránu pro příjezd zásobovacích vozidel, tam už ale na něj čekali pracovníci bezpečnostní agentury. Ti pak skladníka předali přivolané policejní hlídce.

Kdyby mužovo počínání nezachytily kamery, mohl firmě způsobit škodu přes 50 tisíc korun. Skladníkovi hrozí až pětileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám