Hlavní obsah

V Brně zemřel při nehodě spolujezdec, řidič druhého vozu nadýchal 1,5 promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Při srážce dvou aut v Brně zemřel v sobotu ráno šedesátiletý spolujezdec, řekla mluvčí jihomoravské policie Štěpánka Komárová. Podle ní nadýchal řidič druhého vozidla kolem 1,5 promile alkoholu. Mluvčí jihomoravské záchranné služby Hedvika Kropáčková dodala, že se zranili i oba řidiči, jeden z nich těžce a druhý lehce.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Tragická nehoda v Brně

Článek

Vozidla Škoda Rapid a Volkswagen Caddy se střetla ve směru od Svitav na centrum Brna. "Spolujezdec z volkswagenu na místě podlehl zraněním," uvedla Komárová.

V péči záchranářů skončil i třiačtyřicetiletý řidič. "Utrpěl mnohočetná zranění vážného charakteru. Lékař mu zajistil dýchací cesty a dal ho na plicní ventilaci," dodala Kropáčková.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Tragická nehoda v Brně

Pětatřicetiletý řidič ze Škody Rapid se zranil lehce na noze. "Tento řidič měl však pozitivní dechovou zkoušku s výsledkem 1,5 promile. U druhého řidiče byla dechová zkouška negativní," řekla Komárová.

Policie zjišťuje, co se stalo. "Údajně řidič Škody Rapid vjel do protisměru. Příčinu ale zatím vyšetřujeme a zjišťujeme míru zavinění," dodala Komárová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám