Hlavní obsah

Nebezpečná žena utekla svému opatrovníkovi, v minulosti pobodala muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté v Praze pátrají po 33leté Anetě Nadalové, která má nařízené ochranné léčení, ale v úterý se jí podařilo utéct. Žena může být nebezpečná, protože v minulosti bez varování napadla nožem muže.

Foto: Policie ČR

Hledaná Aneta Nadalová

Článek

Nadalová byla v úterý se svým opatrovníkem na lékařském ošetření v pražských Lukách. Po 16. hodině mu však utekla a dosud nebyla nalezena. Nemá u sebe žádné peníze, a tak policisté předpokládají, že se nachází v Praze a okolí.

„Hledaná je ve výkonu ochranného léčení, neboť v minulosti spáchala úmyslný trestný čin ublížení na zdraví s trvalými následky tím, že v baru bez varování bodla muže nožem do tváře,“ oznámila mluvčí policie Iveta Martínková.

Žena má zhruba 170 centimetrů vysokou hubenou postavu, světlý oválný obličej, hnědé vlasy a hnědé oči. V době odchodu na sobě měla černé tepláky, černou mikinu a hnědou bundu. Na nohou měla pantofle tmavě šedé barvy.

Jestliže ženu uvidíte, nepokoušejte se ji zadržet, ale ihned informujte tísňovou linku 158, vzkazují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám