Hlavní obsah

Mladý řidič jel v Plzni na červenou, po střetu na místě zemřel

– Plzeň
Právo, zaš

Tragická dopravní nehoda se stala v sobotu večer poblíž centra Plzně. Mladý řidič projížděl jednu z nejrušnějších křižovatek ve městě na červenou. Boční náraz druhého vozu přes veškerou snahu přivolaných záchranářů nepřežil.

Foto: Jan Švábek, Právo

V Plzni zemřel po nehodě řidič Volkswagenu Lupo.

Článek

K neštěstí došlo po 18. hodině na křižovatce ulic Vejprnická, Tylova a Domažlická. Podle policistů ji 27letý řidič Volkswagenu Lupo projížděl na červenou. Způsobil tím dopravní nehodu, kterou nepřežil poté, co do jeho vozu ze strany narazilo terénní Volvo.

Mladík byl po nehodě v bezvědomí. Záchranáři ho proto ihned po příjezdu začali resuscitovat. „Bohužel jsme ale nakonec museli konstatovat exitus,“ řekl Právu mluvčí záchranky Martin Brejcha. Sanitka do nemocnice odvezla dva lidi, z toho jedno dítě - oba utrpěli lehká zranění.

Podle policejní mluvčí Dagmar Brožové bylo do nehody zapojeno ještě třetí vozidlo, které ale během neštěstí nebylo výrazně poškozeno. „Případ si nyní převezmou kriminalisté,“ doplnila mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že na místo byl povolán koroner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám