Hlavní obsah

V nabouraném autě našli záchranáři mrtvého muže, zřejmě dostal infarkt

Právo, hon
Nový Jičín

U tragické nehody zasahovali záchranáři v pátek večer na Novojičínsku, kde svědci upozornili tísňovou linku na automobil, který narazil do sloupu u silnice. V autě byl nalezen čtyřiapadesátiletý muž bez známek života. O nehodě informoval mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Čtyřiapadesátiletý muž byl nalezen v automobilu bez známek života, samotnou událost však nikdo neviděl,“ sdělil mluvčí.

Posádka už řidiči nedokázala pomoci. „Okolnosti nasvědčují možnosti, že u muže došlo k náhlé srdeční zástavě a následně k nehodě automobilu,“ dodal mluvčí.

Mladík chtěl spáchat sebevraždu

O tři hodiny později záchranka zasahovala o několik desítek kilometrů dále, u železniční nehody v Paskově, kde vlak srazil chodce. Policie zjišťuje, zda šlo o pokus o sebevraždu, nebo o nešťastnou náhodu.

„Podle sdělení strojvedoucího byl pětadvacetiletý muž odhozen lokomotivou. Po střetu zůstal při vědomí, lékař záchranné služby u něj zjistil středně těžké poranění v oblasti trupu. Následně byl pacient transportován do nemocnice,“ doplnil Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám