Hlavní obsah

Muž v ukradené škodovce a bez řidičáku naboural do stromu

Právo, plk
Frýdek-Místek

S velmi těžkým zraněním skončil čtyřiačtyřicetiletý muž, který v noci na úterý ve Frýdku-Místku naboural do stromu. Řidič jel v ukradeném voze a měl soudem vyslovený zákaz řízení.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Havárie bílé felicie se stala asi půl hodiny po půlnoci na Horní ulici poblíž stadiónu. „Vozidlo bylo odcizeno. Muž, který vůz řídil, má vysloven zákaz řízení,“ potvrdil mluvčí frýdecko-místecké policie Vlastimil Starzyk.

Dodal, že přes zranění nemohli policisté provést dechovou zkoušku, nařízen byl proto odběr krve v nemocnici. „Zatím nemáme indicie, že by ve voze byl kromě řidiče i někdo jiný,“ dodal mluvčí.

Škodovka narazila při nehodě do stromu a v jejích útrobách zůstal řidič zaklíněný. Muž, jehož identitu moravskoslezští záchranáři během zásahu neznali, byl podle jejich mluvčího Lukáše Humpla v bezvědomí a ohrožení života.

„Po vyproštění u něj zasahující lékař zjistil poranění hlavy a vyslovil podezření na poranění mozku. Pacient byl zajištěn krčním límcem, posádky ošetřily vnější zranění, provedly intubaci dýchacích cest a připojení k přístrojem řízené ventilaci,“ informoval s tím, že pacient byl nakonec převezen na urgentní příjem Fakultní nemocnic Ostrava.

Reklama

Výběr článků

Načítám