Hlavní obsah

Agresor napadl v pražských Strašnicích tři lidi dřevěnou tyčí a utekl

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na zastávce v pražské čtvrti Strašnice napadl útočník v pondělí tři lidi dřevěnou tyčí. Jeden z napadených skončil s těžkými zraněními v nemocnici, sdělil pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Incident se stal v půl čtvrté ráno na zastávce Strašnická. „Agresor poškozené při incidentu napadl buď dřevěnou tyčí, nebo dokonce baseballovou pálkou. Po útoku musel být jeden z napadených převezen ve velice vážném, možná život ohrožujícím stavu do nemocnice,“ uvedl Hulan.

Zbylí dva napadení neutrpěli natolik vážná zranění, museli však být ošetřeni přivolanými záchranáři. Pachatel vzápětí po činu utekl.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Případ nyní vyšetřují pražští kriminalisté pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví. Právní kvalifikace by se mohla během vyšetřování změnit na pokus o vraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám