Hlavní obsah

Policie zavřela ve Vsetíně nevěstinec, provozovatelé brali polovinu výdělků

Vsetín

Policisté zavřeli ve Vsetíně noční klub a obvinili z trestného činu kuplířství dva muže a dvě ženy. Ukončili tak výnosný byznys, kdy se prostitutky dělily o polovinu výdělku s provozovateli. U majitele klubu navíc našli pervitin, který v některých případech dával ženám zdarma.

Foto: Policie ČR

Ceník služeb v nočním klubu

Článek

Dva muži ve věku 36 a 37 let a dvě ženy ve věku 37 a 41 let měli pevně dané úkoly. Někteří sháněli nové dívky ve věku od 19 do 40 let prostřednictvím inzerátu nebo osobně. Jiní pak seznamovali ženy s chodem nočního klubu a povinností odevzdávat polovinu výdělku.

Foto: Policie ČR

Noční klub

Jeden muž vzal na sebe roli taxikáře. Vozil zákazníky do klubu nebo prostitutky za muži. Za hodinu zákazníci platili až 3200 Kč, drink je stál 250 korun.

Po půlročním vyšetřování spadla klec minulý týden, kdy byl zadržen 37letý majitel klubu přímo v objektu, kde pobýval se svou čtyřletou dcerou a dvěma prostitutkami. Policisté dále provedli tři domovní prohlídky, při kterých našli půl miliónu korun a pět gramů pervitinu.

Foto: Policie ČR

Nalezené peníze

„Všichni byli obviněni z trestného činu kuplířství, majitel navíc z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Hrozí jim až osm let za mřížemi, jsou stíháni na svobodě,“ uvedla mluvčí policie Lenka Javorková.

Reklama

Výběr článků

Načítám