Hlavní obsah

Při nehodě na D8 se vážně zranili čtyři lidé, dva z nich museli z aut vystřihávat hasiči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Čtyři lidé se v sobotu večer vážně zranili při střetu dvou osobních vozů na 20. kilometru dálnice D8 ve směru na Ústí nad Labem. Dva z nich museli z vozů vyprostit hasiči.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala okolo deváté hodiny večer. Jedna žena byla se zlomeninou stehenní kosti transportována do Nemocnice Na Bulovce, dva pacienti s otřesem mozku a zhmožděným ramenem do mělnické nemocnice a jednu pacientku záchranáři převezli s mnohočetným poraněním do traumacentra ústecké nemocnice," uvedla v neděli mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Na místě záchranáři vyšetřili dítě, které poté, co nezjistili žádné zranění, předali rodičům. Na místě zasahovaly posádky rychlé zdravotnické pomoci z Kralup nad Vltavou a Mělníka.

„Byla také požádána o spolupráci Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje, která k nehodě vyslala rychlou lékařskou pomoc z Roudnice nad Labem," informovala Effenbergerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám