Hlavní obsah

Polonahá žena rozebírala v Ostravě komín, skončila v nemocnici

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Spoře oděná žena, která se pohybovala po střeše jednoho z domů v Ostravě a snažila se rozebrat komín, zaměstnala před několika dny tamní policisty. O případu informovala v pondělí mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O neobvyklém počínání zmatené ženy se dozvěděli policisté na základě telefonátu svědků. Žena byla svlečena do půl pasu.

„Spoře oblečená žena se pohybovala ve výšce několika metrů po střeše domu. Přivolaní policisté pak ženu nalezli schovanou v zahradním přístřešku. Vzhledem k jejímu aktuálnímu stavu, velmi svízelné komunikaci a její dezorientaci byli přivoláni záchranáři. Posléze byla třicetiletá žena transportována do zdravotnického zařízení,“ uvedla mluvčí policie.

Obyvatelé domu pak zjistili, že žena poškodila komín. „Na travnatém prostoru u domu byly nalezeny komínové vložky. Následně byl nalezen i oděv a další věci. Příčina ženina jednání dosud zjištěna nebyla, stejně nebyla dosud specifikována škoda, která měla vzniknout v důsledku tohoto chování,“ dodala Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám