Hlavní obsah

Mladík nezvládl zatáčku a narazil do sloupu, vyprostit jej museli hasiči

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve velmi vážném stavu skončil v sobotu odpoledne po nehodě v Metylovicích na Frýdecko-Místecku osmnáctiletý řidič Škody Felicie. Po střetu se sloupem má pravděpodobně poraněný mozek.

Článek

K nehodě došlo krátce před 14. hodinu na silnici z Frýdlantu nad Ostravicí do Metylovic. „Řidič pravděpodobně nezvládl řízení v pravotočivé zatáčce a narazil do sloupu,“ informovala policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Mladík zůstal po havárii zaklíněn uvnitř vozidla. „Zasahující záchranáři u něj zjistili poruchu vědomí a pravděpodobné poranění mozku. Stav pacienta byl životu ohrožující. Po zajištění krčním límcem a vyproštění postiženého pomocí páteřní desky, jej posádky uložily do vakuové matrace,“ popsal mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl a dodal, že pacient byl letecky transportován na urgentní příjem Fakultní nemocnice Ostrava.

Zda nebyl mladý řidič při jízdě ovlivněn alkoholem, zjistí podle policejní mluvčí Holčákové znalec po analýze biologického materiálu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám