Hlavní obsah

Mela v tramvaji: Kamarádi černého pasažéra mlátili revizory do hlavy boxerem

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Brutální napadení revizorů, které napadla skupina lidí vyzbrojených takzvanými boxery, vyšetřuje ostravská policie. Když se revizoři snažili zabránit v útěku černému pasažérovi, vrhli se na ně v tramvaji na zastávce jeho kamarádi a mlátili je hlava nehlava. Pořádek zjednali až přivolaní policisté a strážníci.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Případ se odehrál už minulý pátek, policie o něm informovala až nyní. Zároveň vyzvala případné svědky, kteří zatím nebyli vyslechnuti, aby se přihlásili. K incidentu došlo v tramvaji číslo 11 na zastávce Náměstí republiky.

„Osmnáctiletý mladík se odmítl prokázat cestovním dokladem a na zastávce se snažil z tramvaje utéct. V tom mu revizoři zabránili a přivolali strážníky městské policie,“ uvedl mluvčí policie Petr Svoboda.

Po chvíli si černý pasažér zavolal na pomoc dva muže a jednu ženu. „Ti začali napadat revizory i cestující, kteří inkasovali rány takzvanými boxery, povětšinou do hlav. Nastalý incident uklidnili až přivolaní strážníci a policisté,“ dodal mluvčí.

Zraněni byli tři revizoři, jeden z nich je na nemocenské se zraněním krku a rukou.

Policie žádá všechny, kteří by mohli k incidentu cokoli sdělit, aby tak neprodleně učinili na telefonním čísle 974 727 410, na bezplatné lince 158 nebo osobně na kterémkoliv oddělení Policie ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám