Hlavní obsah

Radovánky na sněhu skončily dvěma těžkými zraněními

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Záchranáři v úterý odpoledne vyjížděli ke dvěma těžkým zraněním lidí v horských areálech v Královéhradeckém kraji. V Deštném v Orlických horách se zranil mladý snowboardista, ve Špindlerově Mlýně muž, který jel po sjezdovce na plastovém sedáku. Oba skončili v péči lékařů hradecké fakultní nemocnice, informoval mluvčí záchranářů Tomáš Ježek.

Foto: Vladislav Prouza, Právo

Záchranáři v Krkonoších. Ilustrační foto.

Článek

V Deštném v Orlických horách po 14:00 snowboardista spadl z můstku z výšky zhruba 11 metrů a zůstal nehybně ležet. "Dvaadvacetiletý muž byl s podezřením na poranění páteře převezen vrtulníkem do hradecké nemocnice," uvedl Ježek.

Záchranáři po 17:00 zasahovali také ve Špindlerově Mlýně, kde mladý muž na plastovém sedáku jel po sjezdovce a ve vysoké rychlosti narazil do plotu. Po nárazu zůstal třiadvacetiletý muž při vědomí, ale stěžoval si na silnou bolest v břicha a hrudníku. Záchranáři ho převezli do hradecké nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám