Hlavní obsah

Lupič, kterého vyhnala prodavačka baseballovou pálkou, bydlel hned vedle prodejny

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražským kriminalistům stačil jeden den na dopadení mladého lupiče, kterého vietnamská prodavačka vyhnala z obchodu s baseballovou pálkou v ruce. Mladík se doznal a uvedl, že peníze potřeboval na alkohol.

Zadržení mladého lupičeVideo: Policie ČR

 
Článek

Loupež se stala v pondělí před polednem v Praze 3, kam lupič s nožem v ruce vtrhl a po prodavačce požadoval peníze. Ta mu vydala asi dva tisíce, a když chtěl víc, vytáhla na něj baseballovou pálku a vyhnala ho z prodejny ven.

V úterý odpoledne policisté 22letého mladíka dopadli přímo na chodbě domu, kde bydlel. Ten se přitom nachází 50 metrů od přepadené samoobsluhy.

BEZ KOMENTÁŘE: Prodavačka honila zloděje po ulici s pálkou v ruceVideo: Policie ČR

„Obviněný se kriminalistům k činu doznal a uvedl, že si chtěl z uloupených peněz zakoupit alkohol, aby zapomněl na špatné rodinné vztahy. Dobrovolně jim pak vydal nůž a oděv, který měl na sobě během přepadení,“ konstatovala mluvčí pražské policie Jana Rösslerová a doplnila, že mladík měl čistý trestní rejstřík.

Foto: Policie ČR

Nůž, který mladík použil při přepadení

Vyšetřovatel mu pak po provedených úkonech sdělil obvinění z trestného činu loupeže, za což mu hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám