Hlavní obsah

Po dálnici D1 se řítila škodovka v protisměru, po řidiči policie pátrá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Policie pátrá po řidiči, který jel ve středu dopoledne s vozem Škoda Felicia po dálnici D1 v protisměru. Svou nebezpečnou jízdou způsobil nehodu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

ilustrační foto

Článek

Řidič stříbrné škodovky sjel podle policie na dálnici do špatného pruhu zřejmě v místě výjezdu na Kroměříž a poté pokračoval na Hulín. Překvapení řidiči se vozu jedoucímu v levém rychlém pruhu snažili všemožně vyhýbat.

"Přesto v jednom okamžiku čelní srážka ve vysoké rychlosti hrozila muži za volantem automobilu Škoda Octavia. Strhl proto řízení vpravo a tak se autu v protisměru těsně vyhnul. Při úhybném manévru se však bočně střetl s vozidlem v pravém pruhu. Oba řidiči naštěstí vyvázli bez zranění," řekla policejní mluvčí Simona Kyšnerová s tím, že k dalším nehodám na dálnici nedošlo.

Po řidiči škodovky nyní policie pátrá. "O pomoc žádáme také veřejnost. Cenné informace týkající se této události mohou občané sdělit na bezplatné lince 158," uzavřela mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám