Hlavní obsah

Při srážce dvou aut se vážně zranili tři mladíci, jeden později zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno
Aktualizováno

Na Kladensku se ve středu odpoledne čelně srazily dva osobní automobily. Nehoda si vyžádala jednu oběť a tři zraněné. V jednom z aut cestovali mladíci ve věku do 19 let. Jeden z nich seděl za volantem, řidičské oprávnění měl jen krátce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Spolujezdec krátce po převozu do nemocnice zemřel. "Jeho zranění nebyla slučitelná se životem," řekla mluvčí nemocnice v pražských Střešovicích.

Nehoda se stala mezi obcemi Pchery a Knovíz na Kladensku. Podle mluvčí kladenské policie Jany Šteinerové tři mladí muži ve věku do 19 let, kteří jeli osobním autem, skončili v nemocnici s těžkými zraněními. Dvaapadesátiletý řidič z druhého vozu vyvázl s lehkým zraněním.

„Příčiny nehody jsou předmětem vyšetřování,“ řekla Šteinerová.

Na místě nehody zasahovali podle Janečkové slánští záchranáři, dva vrtulníky letecké záchranné služby z Prahy a Ústí nad Labem, policisté a hasiči. Dva zranění muži byli letecky přepraveni do pražských nemocnit ve Střešovicích a Motole. Další mladík byl převezen do motolské nemocnice sanitou a poslední skončil v nemocnici ve Slaném.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám