Hlavní obsah

Při požáru zahradní chatky v Karviné uhořeli dva lidé

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva lidé zemřeli v neděli ráno při požáru zahradní chatky v Karviné - Hranicích. Ohořelá těla v chatce našli hasiči po uhašení požáru. Sdělil to mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Faster. Totožnost mrtvých policie zatím nezná.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Článek

K požáru chatky hasiči vyjeli v neděli čtvrt hodiny před pátou hodinou ranní, na místě zasahovaly dvě jednotky. „Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že se jedná o rozsáhlý požár zahradní chatky velikosti 6x6 metrů. Požár se podařilo lokalizovat během patnácti minut,“ uvedl Faster. „Při průzkumu požářiště pak hasiči nalezli v chatce dvě ohořelá těla,“ doplnil. Škoda na chatce byla předběžně vyčíslena na 250 tisíc korun.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

„Totožnost mrtvých osob zatím nemáme zjištěnou,“ řekl Právu mluvčí karvinské policie Jaroslav Kus. Doplnil, že byla nařízena soudní pitva, která upřesní příčinu smrti. Známá zatím podle něj není ani příčina požáru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám