Hlavní obsah

Muž zkolaboval ve vaně, z bytu se pak proudem řinula voda

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Obrovské štěstí měl devětačtyřicetiletý muž, který ve středu večer v Karviné zkolaboval ve vaně právě ve chvíli, kdy si do ní napouštěl vodu. Když se pak jeho manželka vracela o půlnoci z práce domů, viděla, jak z bytu pod vstupními dveřmi vytékají proudy vody. Muž jen díky velkému štěstí neutonul.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Protože klíč byl v zámku zevnitř bytu, zavolala si manželka na pomoc strážníky.

„Jelikož byla důvodná obava z ohrožení života a zdraví osoby uvnitř bytu, přistoupili strážníci k násilnému otevření dveří,“ informoval zástupce ředitele Městské policie v Karviné Václav Ožana. Strážníci pak podle něj ve vaně nalezli majitele bytu v bezvědomí.

„Zároveň s poskytnutím první pomoci byla na místo přivolána záchranná služba. Lékař diagnostikoval jako důvod kolapsu pacienta srdeční slabost. Po vyšetření byl pacient převezen k dalšímu ošetření do nemocnice. Ještě v noci strážníci zajistili byt proti vstupu cizích osob a opravu poškozených dveří,“ dodal Ožana.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám