Hlavní obsah

Na Rychnovsku havaroval autobus, jeden člověk nepřežil

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rychnov nad Kněžnou
Aktualizováno

Vážná dopravní nehoda se stala v pondělí ráno na Rychnovsku. Srazil se tam autobus s osobním automobilem. Nehodu jeden člověk nepřežil, dalších pět bylo zraněno. Mezi nimi i řidič autobusu.

Článek

Střet nepřežil řidič automobilu. Řidič autobusu a čtyři pasažéři utrpěli lehká zranění. Řekla to mluvčí královéhradeckých záchranářů.

"V autobuse utrpěli lehká zranění tři ženy a dva muži, z toho jeden byl řidič autobusu. Všichni byli převezeni na chirurgii rychnovské nemocnice," řekla mluvčí.

Podle mluvčí policie se nehoda stala před sedmou hodinou na rovném úseku silnice I/14 mezi obcemi Chábory a Dobruška.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Mapy.cz

"Z dosud nejasných příčin řidič osobního automobilu vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s linkovým autobusem," uvedla mluvčí.

V autobuse utrpěli lehká zranění tři ženy a dva muži, z toho jeden byl řidič autobusu. Záchranáři je převezli do rychnovské nemocnice. Dalších osm lidí cestujících z autobusu vyvázlo z nehody bez zranění.

Kvůli nehodě je hlavní silniční tah mezi Rychnovem nad Kněžnou a Dobruškou uzavřený v obou směrem, policisté odklánějí dopravu na objízdné trasy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám