Hlavní obsah

Felicia se záhadně napasovala do podchodu, nikdo neví jak

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Na tramvajové zastávce v Ostravě-Výškovicích se v noci na čtvrtek odehrála kuriózní nehoda, na kterou budou hasiči a policisté ještě hodně dlouho vzpomínat. Felicia vjela do podchodu takovým způsobem, že nikdo nechápe, jak se to mohlo stát. Naštěstí nebyl nikdo zraněn. Řidič z místa nehody utekl a policie po něm pátrá.

Článek

Automobil, napasovaný do podchodu, museli o půlnoci vytahovat hasiči. „Výjev na místě nehody byl úchvatný. Stříbrná Škoda Felicia Combi napasovaná svisle do poměrně úzké boční uličky se schody do podchodu, kde by se již mezi autem a bočními zdmi nikdo neprotáhl. To by nevymyslel žádný režisér,“ nechápavě kroutil hlavou mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Auto se dostalo zadními koly až dolů do širokého nevzhledného podchodu, přední částí kapoty směřovalo nahoru. „Probouraný byl přitom jen kousek zábradlí nad schody v úrovni silnice a tramvají. Odhadem jen dva metry šíře. Řidič nikde. Přestože nebylo vyloučeno, že zbaběle utekl, hasiči ještě po něm v okolí pátrali, zdali se někde netrápí se zdravotními potížemi,“ řekl mluvčí hasičů.

„I hasiči se mohli dostat do útrob podchodu jiným schodištěm, aby prozkoumali stav a hloubku zaseknutí vozu. Pak ji začali postupně vysoukávat výše po schodech pomocí hydraulického ramene speciálu Mercedes Bizon. Ten vyzvedl automobil do výšky a vůz skončil po dlouhých minutách opět na všech čtyřech kolech,“ dodal mluvčí.

„Policie ohledala místo dopravní nehody, provedla fotodokumentaci a zjišťuje totožnost řidiče,“ řekla bez bližších podrobností mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám