Hlavní obsah

Muž okradl spáče na zastávce, usvědčil ho kamerový záznam

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Mladíka, který nejspíš pod vlivem omamných látek usnul na tramvajové zastávce v centru Ostravy, okradl šestatřicetiletý muž. Událost ale neunikla městským strážníkům, kteří vše sledovali v přímém přenosu díky kamerovému systému. Podezřelého zadrželi a předali ho státní policii.

Článek

O případu informovala ve středu mluvčí Městské policie Ostrava Vladimíra Zychová. „Strážník, který vykonával službu u kamerového systému, si v časných ranních hodinách povšiml podezřelého dění na tramvajové zastávce. Jeden muž se tam skláněl nad jiným, který spal na lavičce, a z tašky mu vytahoval věci, které dával do igelitky. S tou pak odešel,“ uvedla mluvčí.

Vyslaná hlídka pak zadržela podezřelého a probudila i spícího muže, který přiznal, že usnul asi pod vlivem drog.

„Teprve poté, co byl podezřelý konfrontován se skutečností, že jeho počínání zaznamenaly kamery, připustil, že spícímu nějaké věci vzal, ale igelitku s těmito věcmi prý předal kamarádovi, který s ní již odešel,“ sdělila Zychová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám