Hlavní obsah

Policie dopadla muže, který v centru Brna pobodal kolegu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Policisté dopadli směnárníka, který v pondělí na Masarykově třídě v centru Brna dlouhým nožem zranil svého kolegu. Šestatřicetiletý muž skončil v policejní cele a patrně bude obviněn z ublížení na zdraví, řekl mluvčí brněnské policie.

Foto: Jan Trojan, Právo

Policisté na místě incidentu

Článek

Kriminalisté již vyslechli útočníka i jeho oběť. "Z vyšetřování vyplývá, že cizinci násilným způsobem řešili osobní, rodinné a obchodní spory," uvedl mluvčí.

Konflikt trojice arabských směnárníků vypukl v pondělí asi v poledne. Jeden z nich při hádce vytáhl nůž a pořezal protivníka na ruce. Třetí směnárník použil svůj legálně držený revolver a pro výstrahu vystřelil do vzduchu. Následně útočník z místa uprchl, policisté jej dopadli během úterý.

Zranění pořezaného muže nebylo životu nebezpečné, uvedl mluvčí Nemocnice Milosrdných bratří. Muž byl hned po převozu do zdravotnického zařízení operován. Dnes přímo v nemocnici absolvoval výslech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám