Hlavní obsah

Předseda Sněmovny Vondráček má koronavirus

Novinky, Klára Beranová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček (ANO) má koronavirus. V úterý večer to napsal na Twitter.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO)

Článek

„Vždycky jsem byl pozitivní, teď na to mám dokonce papír… Naštěstí průběh nemoci je mírný. Opatrujte se,” napsal na sociální síť.

„Mám průběh prakticky bez příznaků. Z mých kolegů karanténa dle šetření hygieny nikomu nehrozí,” napsal Vondráček Novinkám v SMS.

„Mám průběh prakticky bez příznaků. Z mých kolegů karanténa dle šetření hygieny nikomu nehrozí,” napsal Vondráček Novinkám v SMS.

Vždycky jsem byl pozitivní, teď na to mám dokonce papír… Naštěstí průběh nemoci je mírný. Opatrujte se!!!

Předseda Sněmovny se tak nezúčastní středeční schůze, kde budou poslanci schvalovat rozpočet na rok 2021, na jehož podobě zatím nepanuje shoda.

KSČM rozpočet nepodpoří a ze sálu neodejde, řekl Filip

Domácí

Vondráček je také zatím nejvyšším ústavním činitelem, u kterého se nákaza projevila. Nad ním je jen prezident Miloš Zeman a předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS), který byl před časem v karanténě.

Hamáček má koronavirus

Domácí

V minulosti se koronavirem nakazili ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD), ministr zemědělství Miroslav Toman (ČSSD) a ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO).

Z poslanců byla pozitivní Karla Šlechtová (ANO). Covid měl také náměstek pražského primátora Petr Hluboček, hlavní hygienička Jarmila Rážová nebo šéf Ústavu zdravotnických informací a statistiky Ladislav Dušek.

Reklama

Výběr článků

Načítám