Hlavní obsah

Znalost informačních technologií je při vedení firmy stále důležitější

Novinky, University of New York in Prague, s.r.o.

Znalost informačních technologií (IT) je v současné době nepostradatelná i pro manažery. Ti mohou být úspěšní, pokud správně a efektivně využívají tyto technologie pro řízení firmy. Na to je zaměřen studijní program IT Management na UNYP.

Článek

University of New York in Prague (UYNP) představila na konci minulého roku nový, čtyřletý bakalářský studijní program IT management. Škola tak reagovala na vzrůstající poptávku po manažerech, kteří jsou schopni řídit firmu s efektivním využitím informačních technologií.  V globálním prostředí je důležité, aby i vedoucí pracovníci novým informačním technologiím rozuměli a dokázali díky jejich použití zvýšit efektivitu svého podnikání. Podle Jeff Medeirose, vedoucího studijního programu IT Management na UNYP, na 80% nových studentů není schopno popsat základní komponenty počítačového systému, jeho údržbu, a základní principy bezpečnosti a ochrany osobních údajů.

Absolventi studijního programu IT Management na UNYPu proto získají jak klíčové obchodní a manažerské dovednosti, tak odborné znalosti v oblasti využívání softwarových aplikací a architektury a problematiky oboru IT. Titul bakaláře uděluje partnerská univerzita, Empire State College, State University of New York. Více informací zde

Výběr článků

Načítám