Hlavní obsah

Zloděj nad zabezpečením pomocí rádiové technologie nezvítězí

Novinky, SHERLOG Technology

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zabezpečení vozu pomocí rádiové technologie je velmi odolné vůči zlodějům. Vaše auto je dohledatelné nejen v ČR, ale i v zahraničí. Zlodějské gangy vkládají do kradeného auta rušičku GPS/GSM, aby nešla určit poloha. Na rádiovou síť jsou však tyto rušičky krátké. Rádiový signál nelze takovou rušičkou vyřadit z provozu.

Foto: SHERLOG Technology

Nezaručitelné rádiové zabezpečení SHERLOG

Článek

Ryze česká společnost působící na trhu již 28 let Vám dokáže zajistit klidné spaní. SHERLOG Technology a.s. je dnes špičkou v zabezpečení vozu a jako jediná využívá k vyhledávání rádiovou síť. Společnost se od počátku soustředí na zabezpečení vozidel, vyvíjí a stále zdokonaluje svůj nezarušitelný rádiový systém. Díky vlastní rádiové síti dokáže SHERLOG velice rychle lokalizovat polohu vozidla.

V současnosti nejčastěji lidé využívají monitorovací jednotku GPS/GSM nebo systém zabezpečení na principu rádiové frekvence. Zákazník často nezná rozdíl mezi těmito typy zabezpečení. Ovšem ten je velký. Zabezpečení na principu GPS/GSM je velmi jednoduché zarušit běžně dostupnou rušičkou.  Naopak rušičky nemají vliv na technologii postavenou na principu rádiové frekvence.  A vyřadit tento systém z provozu je takřka nemožné. Už pouhý pokus rušení je zaznamenán a dává informaci Operačnímu centru SHERLOG Technology. V případě krádeže vozidla přijde oznámení o neoprávněném pohybu na NONSTOP Operační centrum, které kontaktuje majitele. I v případě, že je majitel nedostupný, začne vyhledávací akce. Vyjíždí vyhledávací vozy, pokud je to nutné vzlétá letadlo. Zásah se vždy provádí ve spolupráci s Policií ČR. Dohledání a vrácení vozu probíhá v průměru do 2 hodin. Důležitým prvkem je přidělená rádiová frekvence od Českého telekomunikačního úřadu.

Foto: SHERLOG Technology

Zabezpečení SHERLOG Security Car

Máte vůz a bojíte se o něj? Panika však není na místě. SHERLOG umí zařídit, abyste o něj nepřišli. Na rádiové technologii si zloději vždy vylámou zuby. Můžou s autem odjet, ale daleko nedojedou. Můžou ho ukrýt do garáže, ale ani to nám nevadí. Unikátní rádiová síť spolehlivě obstojí i jakémukoliv počtu rušiček. SHERLOG Technology kazí zlodějům práci a to nás baví!

Foto: SHERLOG Technology

Nová generace zabezpečení od SHERLOG Technology, a.s.

Od podzimu tohoto roku navíc došlo k velké změně a připravili jsme novou generaci zabezpečení. Ta spočívá ve větší dostupnosti široké veřejnosti. Zahájili jsme prodej nových produktů Silver, Gold a Platinum. Velkou výhodou je možnost pořízení na splátky. Nejnižší splátka měsíčně je již od 997,- vč. DPH. Umožníme vám rozložit počáteční investice a nezatížíme tak váš rozpočet.

S námi vaše auto zůstane vaše!  www.sherlog.cz

Výběr článků

Načítám