Hlavní obsah

Zapomínáte? Z Norska přichází přípravek na podporu mozku…

Novinky, NaturaMed

Téma zapomínání je v našich životech tím aktuálnější, čím jsme starší. Jde o nevratný projev našeho mozku, nebo máme naději na obranu? V Norsku mají prémiový produkt, ve kterém hraje hlavní roli Nobelova cena. Podporuje mozek a teď míří i na český trh. Výrobce nabízí vyzkoušení zdarma. Ale proč?

Foto: NaturaMed

Z Norska přichází přípravek na podporu mozku.

Článek

Vezměme to postupně. Nejvíc Vás asi bude zajímat to, proč nabízí vyzkoušení prémiového produktu zadarmo. Je to jednoduché, výrobce produktu věří a ví proč. Když si půjdete koupit nový luxusní vůz, také Vám nabídnou zkušební jízdu. V autosalónu jsou si vědomi toho, že když se svezete, budete tak nadšeni, že uděláte „všechno“, abyste vůz získali.

A stejně jako zkušební jízda je norský produkt zdarma na vyzkoušení, abyste si ho mohli „osahat“. Jen místo půl hodiny a dvaceti kilometrů ho máte zdarma na celý měsíc bez jakéhokoliv dalšího závazku.

Co po měsíci?

Pak je to samozřejmě na Vás. Prémiový produkt Vám nikdo nenutí. Bude to zase jen Vaše rozhodnutí, zda chcete pokračovat. A co je neméně důležité – pokud se po měsíci rozhodnete pokračovat v užívání MemoComplexu, nevzdálíte se příliš od slova zadarmo. Spočítali jsme totiž, že denní dávka pak vyjde ani ne na 13 korun denně. Což není ani cena poloviny tabulky čokolády, kterou byste baštili na nervy proto, že si nemůžete na něco vzpomenout.

„MemoComplex jsme si vyzkoušeli sami na sobě, což tedy děláme u všech našich produktů, a potvrdili jsme si, že po měsíci jsme opravdu cítili změny. Nejvíc se mi líbil můj kamarád, inženýr IT, který MemoComplex taky vyzkoušel. Přišel po měsíci a nadšeně říká: ‚Já si najednou vybavuju i věci, o kterých jsem ani nevěděl, že je vím!‘ Musel jsem se smát, ale měl jsem obrovskou radost,“ vypráví potěšeně Martin Kozelský, ředitel společnosti dovážející MemoComplex z Norska na český trh.

Nobelovka za medicínu

Samotný produkt staví svůj úspěch na podpoře vzniku acetylcholinu, což je látka, za jejíž objev dostali Henry Hallet Dal a Otto Loewi Nobelovu cenu. Acetylcholin je tzv. neurotransmiter (nervový přenašeč), který působí v podstatě jako posel mezi nervy. Prostě Vám to s ním rychleji pálí. Jeho vznik v těle podporuje látka zvaná cholin a právě tu obsahuje zmíněný prémiový produkt z Norska – MemoComplex.

Vyzkoušejte si svou paměť

Na krátkou chvíli se podívejte na těchto šest slov a poté si je zakryjte:

PROPISKA HŮL LAMPION SEKERA SUKNĚ BRÝLE

Teď odříkejte NAHLAS názvy všech měsíců, dnů v týdnu a celé dnešní datum. Teprve potom vyjmenujte ve stejném pořadí šest slov, na která se už nyní nedívejte.

Tak co, jak vám to pálilo?

Uvítal by Váš mozek alespoň měsíční návštěvu prémiového produktu MemoComplexu? Pokud ano a chcete jej vyzkoušet zdarma, máte k tomu příležitost. Klikněte zde, uveďte svou adresu a norský MemoComplex Vám dojde přímo do schránky. Zaplatíte jen poštovné 49 korun.

Výběr článků

Načítám