Hlavní obsah

Vydělávat bez práce? Vybudujte si pravidelný pasivní příjem

Novinky, RONDA INVEST

Pokud máte peníze doma v trezoru či na účtu a počítáte s tím, že jste dostatečně zajištěni na budoucnost, pak to už dávno neplatí. Inflace v závěru letošního roku výrazně roste a aktuálně se pohybuje okolo pěti procent. Hodnota námi uložených peněz tak rychle klesá, aniž bychom je utráceli, navíc je takřka vše dražší než před lety. Co tedy dělat?

Foto: Canva.com

Vhodně zvolené investice jsou jednou z cest, jak pasivní příjem získat

Článek

Pasivní příjem vám může zajistit měsíční rentu a zároveň čas věnovat se v životě tomu, co vás opravdu baví.

Jednou z cest, jak pasivní příjem získat, můžou být vhodně zvolené investice, které navíc pomohou vytvořit si pasivní příjem. Takovou možností je například investování do úvěrů zajištěných nemovitostmi. Je to jednoduchá možnost, jak při rozumné míře rizika dosáhnout zajímavý výnos, který snadno překoná inflaci. Výhodou je, že hned nemusíte investovat velké částky. Pro začátek stačí první krok, kdy si vyzkoušíte, jak lze pasivní příjem tvořit, a až na základě výsledků se můžete rozhodnout, jestli do konkrétní investice vložíte větší část svých úspor.

Inflace a úspory

Nemovitosti jsou investory považovány za bezpečný přístav, jejich cena roste pravidelně a zpravidla v ročním srovnání překonává i hodnotu inflace.

„Pokud máte uspořené prostředky, je nutné si spočítat předpokládanou míru inflace a následně tuto míru překonat. To znamená, že za stávajících podmínek se vám z vaší investice musí každý rok vrátit alespoň kolem 3 % z vašich peněz, případně jakékoliv poplatky, které za investování zaplatíte. Cokoliv, co získáte z investice nad tuto částku, je již v podstatě váš čistý zisk. Tedy necháváte své peníze vydělávat za vás a inflace vás neobírá o úspory,“ vysvětluje Lukáš Blažek, obchodní ředitel společnosti RONDA INVEST.

Foto: RONDA INVEST

Investujte do úvěru se zajištěním: Bytová jednotka - Praha 2 - Vinohrady III. Výnos pro investora: 6,0233 % p.a.

Jak získat pasivní příjem?

Jednou z možností, jak získat pasivní příjem při minimální investované částce již od 1000 Kč, je investice do úvěrů zajištěných nemovitostmi u RONDY INVEST. Společnost se zabývá mimo jiné financováním developerských projektů, které bývají zpravidla zaměřeny na výstavbu či rekonstrukci bytů či domů ve vybraných lokalitách s dobrou likviditou. Po důkladném prověření každého projektu a jeho zafinancování ze strany RONDY INVEST jsou tyto projekty zpřístupněny k investování také drobným investorům. Výše výnosu se liší podle projektu, do něhož se rozhodnete investovat a činí 6 % p.a.

I drobní investoři tak mohou získat pasivní příjem z projektů zajištěných nemovitostmi, k nimž by se jinak jako drobní investoři neměli možnost dostat. V případě investice ve výši minimálně 10 000 Kč navíc získáte bonus 500 Kč. Na závěr ještě doplňme, že investování do úvěrů u RONDY INVEST je velmi jednoduché a jednoduše dostupné. Vše zařídíte ONLINE z pohodlí Vašeho domova.

Výběr článků

Načítám