Hlavní obsah

Udělejte dobrý skutek navzdory předvánočnímu shonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předvánoční návštěva obchodu je celkem adrenalinový zážitek. Hledání místa na zaparkování, volného košíku i vlastní peněženky. Když už se zdá, že jste všechno zvládli, zjistíte, že vlastně chybí to nejdůležitější - nákupní seznam.

Foto: Lidl.cz

Chcete pomoci? Stačí málo. počítá se přitom každá koruna.

Článek

Odhodlaně tedy vyrazíte mezi regály, musíte se ale proplétat mezi ostatními zákazníky, kteří zastavují u ovoce a zeleniny, pečiva i chlazených výrobků.

Lámete si hlavu tím, co vlastně doma chybí a jak vyřešit jídlo na nadcházející víkend. Do toho se vám v hlavě pomalu a jistě usazuje myšlenka, že Vánoce se blíží a je nejvyšší čas na to, abyste začali shánět i dárky pro své blízké. Na pás u pokladny tak s hlavou plnou starostí naskládáte svůj nákup a zjistíte, že vlastně nemáte mléko ani máslo a chybí i pečivo, kvůli kterému jste do obchodu vlastně zamířili.

Takový nákup dokáže zkazit náladu a občas i celý zbytek dne. Znáte to taky? Možná totiž existuje způsob, jak si po takovém nakupování náladu o něco zlepšit a zároveň podat pomocnou ruku těm, kteří to potřebují nejvíc – nemocným dětem.

Foto: Lidl.cz

Darujte své srdce dětem.

Právě tuto možnost máte od 4. do 17. listopadu ve všech prodejnách Lidl, kde se koná devátý ročník sbírky Srdce dětem. Ta je zaměřená na pomoc rodinám s těžce nemocnými dětmi a za dobu jejího trvání se podařilo vybrat více než 127 milionů korun. Pomoc našlo 3 662 nemocných dětí, které potřebují mnohdy drahé pomůcky i rehabilitace, které jim alespoň trochu usnadní a zlepší život.

Zapojit se můžete přímo při nákupu v prodejnách Lidl, kde za 30 Kč obdržíte samolepku ve tvaru srdce. Přispět můžete i online za pomoci aplikace app.srdcedetem.cz. Pomoci můžete i jedinou korunou, protože každá pomoc se počítá.

Tak co? Věnujete své srdce dětem?

Výběr článků

Načítám