Hlavní obsah

TREBITSCH Czech single malt whisky – Mimořádná whisky vyrobená z prvotřídních surovin

Novinky, TREBITSCH Česká whisky®

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spojení kvalitní práce a poctivého řemesla dalo vzniknout prvotřídní TREBITSCH single malt whisky. Není divu, že si Česká whisky® razí cestu do světa a sbírá hodnotná ocenění. Objevte tajemství mimořádné České whisky® vyráběné v Třebíči.

Foto: TREBITSCH whisky

TREBITSCH whisky je mimořádná Česká whisky® vyrobena z prvotřídních surovin

Článek

Všechno začalo nápadem Tomáše Dyntara, master distillera, který chtěl vybudovat whisky bar v Třebíči. Jeho originality chtěl dosáhnout tím, že se v baru bude podávat jeho vlastní vyrobená whisky. V domácích podmínkách tedy experimentoval a založil první sudy. Po trpělivém vyčkávání, až whisky dozraje, přišlo velké překvapení.

Už při prvních degustacích byl každý, kdo whisky ochutnal, nadšený z její chuti a kvality. Vyústěním tohoto úspěchu bylo založení projektu, který pod svou značkou tuto prémiovou whisky rozšíří po celém světě.

Foto: TREBITSCH whisky

Konkurence je sice velmi silná, ale my Češi alkohol vyrábět umíme. Náš národ proslavil místní slad, výroba piva a značky, které jsou známé ve velké spoustě zemí po celém světě. Navíc lidé rádi objevují nové chutě.

V čem je naše TREBITSCH Česká whisky® výjimečná?

Do všech procesů výroby dáváme srdce a používáme jen ty nejkvalitnější suroviny. Na kvalitě neděláme ústupky, ani pro snížení výsledné ceny. Ke zrání TREBITSCH České whisky® používáme naše sudy, které si sami vyrábíme a každému jednotlivému sudu se náš master distiller pečlivě věnuje. Také zrání na Vysočině se podílí na výsledné chuti.

Foto: TREBITSCH whisky

V TREBITSCH České whisky® není žádné umělé barvivo, žádný konzervant ani jiné umělé přísady, které tam podle našeho názoru nepatří. Čistě voda, alkohol, ječný slad, dubový sud a z nich sloučeniny, které si příroda v době zrání sama vytvořila.

Úspěchy České whisky®

- V roce 2018 jsme dostali od Židovské obce Praha mezinárodní certifikát, který potvrzuje že je naše single malt whisky vyráběna v židovské košer kvalitě.

- V roce 2018 jsme dostali od Židovské obce Praha mezinárodní certifikát, který potvrzuje že je naše single malt whisky vyráběna v židovské košer kvalitě. - Tento rok (2019) jsme získali zlatou medaili v prestižní mezinárodní soutěži WWSA v Londýně, kde jsou porotkyněmi významné ženské kapacity. Naše whisky obstála v konkurenci více jak tisíce vzorků vín a lihovin z třiceti osmi zemí z celého světa.

- Zároveň jsme získali Double gold medaili z CWSA 2019. Na prestižní asijské soutěži naše Česká whisky® získala ocenění v podobě dvojité zlaté medaile.

Foto: TREBITSCH whisky

Budoucnost České whisky®

Všichni v týmu jsme hrdí na to, čeho jsme doposud dosáhli. Ohlasy z celého světa nás utvrzují v tom, že jsme se vydali správnou cestou. Chceme se zasadit o to, aby byla Česká republika zapsána do globální mapy producentů whisky jako země, která umí nabídnout vysoce kvalitní whisky.

Ochutnejte TREBITSCH Českou whisky® v našem whisky baru v Třebíči, nebo si ji rovnou objednejte na www.ceskawhisky.cz. Na našem eshopu můžete koupit whisky v dárkovém balení se skleničkami, nebo prémiovou čokoládou.

Foto: TREBITSCH whisky

Těšíme se z toho, že Vás naše whisky zajímá a že i Vy objevíte a oblíbíte si tajemství TREBITSCH České whisky®. Na zdraví!

Výběr článků

Načítám