Hlavní obsah

Trápí vás klouby? Máte odloženou endoprotézu?

Novinky, Orling s.r.o.

Co dělat? Kromě léků proti bolesti je potřebné uplatnění komplexního přístupu, jak doporučuje Evropská liga proti revmatismu. Neměli bychom podceňovat ani intenzivní výživu kloubních tkání, která vyživuje a chrání chrupavky, kosti i kloubní pouzdro a může pomoci překlenout dobu do instalace endoprotézy. Která je vhodná?

Foto: Orling s.r.o.

V Česku se ročně provádí 18 tisíc operací totální endoprotézy.

Článek

Geladrink® výživa pro Vaše klouby a kosti

Na základě dlouholetého výzkumu prof. Adama, českého revmatologa a světově uznávaného vědce, člena Akademie věd v New Yorku, který byl za celoživotní přínos lékařské vědě oceněn prestižní cenou UNESCO, byla vyvinuta první kloubní výživa na světě s názvem Geladrink. Profesor Adam jako první na světě rozpoznal biologický účinek kolagenních peptidů, které ve vysokém množství dodává doplněk stravy Geladrink. Také se svými spolupracovníky prokázal, že se bioaktivní kolagenní peptidy zcela vstřebávají a jsou dopraveny do buněk kostí a chrupavek. Blahodárný účinek kolagenních peptidů zesiluje řada biologicky aktivních látek, jako jsou vitamíny, např. vitamín C pro podporu tvorby kolagenu nezbytného pro normální funkci kostí a chrupavek, ale i řada dalších vitamínů, antioxidantů a fytonutrientů. Extrakty z Boswellie serraty a přesličky rolní přispívají ke zdraví kostí a kloubů. Geladrink Forte HYAL obsahuje osvědčené glukosamin a chondroitin sulfáty a super antioxidant a zdroj organicky vázané síry MSM. Nově obsahuje i aktivní vysokomolekulární kyselinu hyaluronovou.

Jakou funkci v kloubech má kyselina hyaluronová?

Kyselina hyaluronová, resp. hyaluronan sodný na sebe váže vodu a pojme přibližně tisícinásobek vody ke své hmotnosti. Dosud se hyaluronan aplikoval pouze injekčně do kloubu. Nyní se v doplňcích stravy užívá perorálně. Díky své unikátní struktuře a konzistenci umožňuje řadu fyziologických funkcí. Podílí se zejména na udržování viskoelasticity tkání.

Foto: Orling s.r.o.

Geladrink Forte Hyal – doplněk stravy má doporučení tří lékařských společností.

Doplněk stravy Geladrink tvoří ucelený a propracovaný systém kloubních výživ, který je držitelem prestižních doporučení odborných lékařských společností – České společnosti tělovýchovného lékařství, Společnosti pro pojivové tkáně a Ortopedicko-protetické společnosti České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně. Geladrink je spolehlivou kloubní výživou s ověřenou účinností. Obsahuje vysoké množství kolagenních peptidů, kyseliny hyaluronové, chondroitin sulfátu, glukosamin sulfátu a vitamínu C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu nezbytného pro zdravý stav chrupavek a kostí. Bonusem navíc je připravení kosti na přijetí endoprotézy. I po instalaci endoprotézy je kloubní výživa posilující zdraví tkání celého pohybového aparátu více než užitečná.

Cenově zvýhodněné kúry Kolena a kyčle před endoprotézou a po endoprotéze či kúru kolena, kyčle a ramena zakoupíte na www.orling.cz či telefonicky v bezplatné poradně 800 108 999.

Foto: Orling s.r.o.

Geladrink doplněk stravy. Cenové zvýhodnění tříměsíční kúry – vhodné k užívání před a po operaci endoprotézy.

Výběr článků

Načítám