Hlavní obsah

Tarif za 1,- Kč je konečně tady. Na trh vstupuje nový operátor CENTROPOL

Novinky, www.centropol.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paušály, SMS, data a v budoucnu také pevné linky nabídne první plnohodnotný virtuální mobilní operátor CENTROPOL, který 9. září vstupuje na český trh a konečně přináší levné volání. Všechny tarify získají zákazníci CENTROPOLu na tři měsíce za 1,- Kč.

ilustrační foto

Článek

"Na český mobilní trh přinášíme opravdu výhodné ceny. Na vyzkoušení nabízíme zákazníkům všechny naše tarify za 1,- Kč na celý měsíc,“ říká o novém operátorovi Aleš Graf, předseda představenstva skupiny CENTROPOL, jejíž je mobilní operátor CENTROPOL součástí. Výhodnými tarify ale nabídka nováčka na mobilním trhu rozhodně nekončí. První plnohodnotný virtuální mobilní operátor chce využít i faktu, že její sesterskou firmou je největší alternativní dodavatel elektřiny a významný dodavatel zemního plynu CENTROPOL ENERGY. „Těm, kteří od CENTROPOL ENERGY odebírají energie, bude mobilní operátor CENTROPOL poskytovat cenově výhodné balíčky. Půjde o kombinaci telefonních služeb s dodávkami zemního plynu nebo elektřiny, za které zákazník takto dohromady zaplatí méně, než za každou službu zvlášť," vysvětlil Aleš Graf. Od ostatních tzv. virtuálních operátorů se CENTROPOL výrazně liší. Zatímco ostatní jen přeprodávají pomocí karet služby majitele sítě, CENTROPOL si pouze pronajímá síť, na které poskytuje vlastní služby. Zajišťuje tak zákazníkům kompletní servis, včetně vlastního call-centra.

Výběr článků

Načítám