Hlavní obsah

Slabá baterka? Pomůže vám výkonná powerbanka do kapsy

Novinky, levne-baterky.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na displeji výhružně bliká jedno procento, všechno už jste povypínali, ale nejbližší zásuvka je stále v nedohlednu? To asi všichni známe. Naštěstí to není konec. Dnes vás „online“ hravě udrží powerbanka, ta vysokokapacitní i několik dní.

Foto: levne-baterky.cz

Úvodní foto

Článek

Doby, kdy mobily vydržely nabité i týden, jsou dávno pryč. Chytré telefony dnes představují spíš kapesní počítače, na kterých můžete zároveň kontrolovat e-maily, poslouchat hudbu i koukat na videa. To ale znamená, že vaše kapesní sluchátko si žádá velký výkon, který je zároveň velmi náročný na energii. A netýká se to jen mobilů, ale i tabletů, čteček a další populární elektroniky. Rázem máte při sobě několik zařízení, které musíte hlídat a nabíjet. Prostor pro baterku je omezený a výdrž není nafukovací. Naštěstí existuje jednoduché a skladné řešení v podobě powerbanky GC PowerPlay10.

Dopřejte si až 36 hodin provozu navíc

Víkend v přírodě, puštěná navigace nebo sledování videa a hraní her. To vše ždíme baterku, která tak mizí doslova před očima. Pokud si chcete na cestách užít zábavu nebo mít jistotu, že dorazíte do cíle dřív, než zhasne displej, vyplatí se mít záložní zdroj energie. Nemusíte se přitom bát, že s sebou potáhnete „cihlu“. Moderní powerbanky s vysokou kapacitou 10 000 mAh, které vám zajistí klidně 3–4 plná nabití telefonu, dnes váží necelých 200 gramů. A jsou dokonce menší než některé smartphony. Hravě je tak hodíte do kapsy k vašemu přístroji a ani to nepocítíte.

Foto: levne-baterky.cz

Powerbanka Green Cell dokáže nabíjet až 3 zařízení současně.

Nabíjejte až 3 zařízení současně

Novodobé powerbanky GC PowerPlay10 myslí i na náročné. Můžete s nimi nabíjet až 3 zařízení najednou. Jsou totiž vybavené více USB porty, a to jak klasického typu, tak novějšího USB-C nebo microUSB. Není tak problém dobíjet například dva mobily i tablet zároveň, pokud vyrazí na výlet celá rodina nebo dojde šťáva vašim přátelům. Zvládnou dokonce nabít i některé menší ultrabooky. A během toho můžete dobíjet i samotnou powerbanku! Nemusíte tak ke každému přístroji brát vlastní nabíječku.

Rychlý a odolný pomocník

Současné technologie, jako například Ultra Charge u powerbanek GreenCell, neustále urychlují nabíjecí proces, přičemž jsou stále šetrné k baterii v přístroji. Odpadá tak zdlouhavé čekání, než poposkočí procenta o pár čísel nahoru. Pozadu není ani samotné zpracování, které je v tomto případě extrémně odolné. Nemusíte se vůbec bát, pokud vám powerbanka vypadne z kapsy při nějakém treku v náročnějším terénu. Tento záložní zdroj pro vaši elektroniku vás na holičkách rozhodně nenechá.

Kvalitní powerbanku GreenCell PowerPlay 10 pořídíte za příznivou cenu například na e-shopu Levné-baterky.cz.

Výběr článků

Načítám