Hlavní obsah

Samoživitelka s pěti dětmi vyhrála 2 miliardy v loterii

Cynthia P. Staffordová to neměla v životě vůbec jednoduché. Jejího bratra zabil při autonehodě opilý řidič. Cynthia si všech 5 jeho dětí osvojila a vychovávala je jako samoživitelka. Po smrti svého otce se dostala do obrovských finančních problémů. Pak se ale na ni usmálo štěstí a v loterii vyhrála přes 2 miliardy.

Po založení filmového studia se Cynthia prošla po červeném koberci i s Denzelem Washingtonem

Článek

V přepočtu se jednalo o sumu 112 milionů dolarů. A přesně na tuto částku si Cynthia myslela celé 3 roky. A poté se nemyslitelné stalo realitou – tento rekordní jackpot v loterii Mega Millions skutečně vyhrála.

Jak přilákat štěstí

Cynthia sama je přesvědčena, že se nejednalo o náhodu. Denně spala s tiketem pod svým polštářem. Neustále myslela na částku 112 milionů – dokonce s myšlenkou na tuto sumu i meditovala. A pravidelně si představovala, jak by s výhrou naložila. A její víra nakonec skutečně došla naplnění. Po třech letech Cynthia skutečně tuto částku vyhrála. Přičemž ona sama si je jistá, že to byly právě její intenzivní myšlenky, které jí výhru v loterii přinesly. Jejími vlastními slovy – „vždycky jsem věděla, že vyhraju.“

Jak vybrat ta správná čísla

Cynthia kupovala tiket pouze 2x za měsíc. Vždy vybírala zcela náhodná čísla, které jí právě přišla na mysl. A dle jejích slov si byla jistá, že „zákon přitažlivosti“ jí nakonec hlavní výhru skutečně přinese. A co udělala s vyhranými penězi? Především splatila všechny dluhy. Následně investovala do nemovitostí a také si pořídila filmové studio, co byl její celoživotní sen. Nutno dodat, že s ohledem na to, co v životě prožila a jak se zachovala vůči dětem svého bratra, si tuhle výhru více než zasloužila. Možná ty boží mlýny skutečně někde nahoře melou.

Pravděpodobnost výhry? 1:292.000.000

Ano je to tak – pravděpodobnost, že vyhrajete první pořadí v Mega Millions je asi stejná, jako že zítra přistanou na Václaváku Marťani. Ale přesto se na někoho štěstěna občas usměje.

Výhodou loterií v USA je nízká cena tiketu. Pořídíte jej už za pár dolarů. V Česku jsme přitom zvyklí, že na hru o hlavní cenu musí mít sázející vyplněný celý tiket v hodnotě přes 200 korun. A to už je poměrně citelná částka. Například právě Cynthia by si za takovou cenu nemohla koupi tiketů dovolit.

Nicméně i u nás se časy mění. V minulém roce vstoupila na náš trh zbrusu nová loterie Numera, která nabízí hru Lototo, kde si můžete vsadit jen za 30 korun! Což je v našich končinách opravdu unikátně nízká cena. Hlavní výhra přitom činí 50 milionů. Případně můžete zkusit i zbrusu novou Životní výhru, která se losuje v neděli, a v níž můžete vyhrát rovných 100 milionů. A šance na výhru jsou přitom mnohem vyšší, než měli oba kamarádi z Wisconsinu. Loterii Numera tak můžete nyní zkusit i vy – stačí jen kliknout na tento odkaz.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Výběr článků

Načítám