Hlavní obsah

S novým Huawei nova 9 SE uděláte fotky jak na výstavu

Novinky, Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Taky nemůžete při procházce jarní přírodou odolat a potřebujete vyfotit všechnu tu krásu? S novým Huawei nova 9 SE osazeným 108 megapixelovým fotoaparátem se špičkovou světelností f/1,9 ani nemusíte. Umožňuje totiž zachytit neopakovatelné momenty v pohádkové kvalitě a pořizovat ostré a jasné fotografie bez ohledu na okolní podmínky.

Foto: Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Huawei nova 9 SE

Článek

Kdykoli vyrazíte na jarní procházku parkem nebo třeba rovnou na výšlap, vždy stačí jen sáhnout do kapsy a zvěčnit si tu krásnou podívanou, kterou rozkvetlá příroda nabízí.

Do ulic jarní Prahy s novým smartphonem Huawei v kapse se vydala i zpěvačka Elizabeth Kopecká a posuďte sami, jak jí to slušelo.

Fotoaparát pro každou příležitost

Díky mimořádně vysokému počtu pixelů umožňuje hlavní fotoaparát s rozlišením 108 Mpx a clonou f/1,9 zachytit nevšední momenty a vy tak můžete plně popustit uzdu své tvůrčí fantazii. Ať už fotografujete krajinu, portréty, architekturu nebo jiné motivy, dokáže Huawei nova 9 SE zaznamenat přesně to, co vidíte před očima, se všemi detaily.

Co se vysokého rozlišení týče, hraje při focení klíčovou roli fotografický senzor. Huawei nova 9 SE je vybaven 1/1,52" senzorem, který zajišťuje špičkové rozlišení a výbornou světelnou citlivost. Pokud fotíte za dobrého světla, můžete manuálně spustit režim s vysokým rozlišením pixelů a pořizovat snímky v kvalitě celých 108 Mpx. Záběry pořízené pomocí této funkce vynikají čistými detaily, a to i když budete používat zoomování.

Na Huawei nova 9 SE se můžete spolehnout při fotografování ve všech různých situacích. Pokud pořizujete rozsáhlé záběry, oceníte, že má 8Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát zorné pole neuvěřitelných 112 stupňů a zachytí tak celou scenérii v jediném snímku. Naopak 2 Mpx makro objektiv umožňuje zaznamenat každý viditelný detail.

Foto: Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Kreativitě se meze nekladou

Když už máte po ruce chytrý telefon, co si poradí s všemi možnými záběry, a příroda je v plném rozkvětu, stačí akorát vyrazit ven a pustit se do kouzel. Pokud jste ochotni si přivstat, zaručeně se vám podaří pořídit ty nejromantičtější snímky při východu slunce. Můžete se pustit i do menšího projektu a zaznamenávat časosběrné fotografie. Vyberte si například strom v blízkosti vašeho domova, každý týden ho vyfotografujte a sledujte, jak se v průběhu jara mění.

Posuňte své hranice

Model Huawei nova 9 SE je důkazem, že se v chytrém telefonu může ukrývat mnoho zajímavých funkcí a s kterým může být i každodenní fotografování vaší malou radostí. Díky vysokému rozlišení hlavního fotoaparátu můžete pořizovat skvostné fotografie nejen v jarním období a nezáleží, jestli toužíte zachytit ty nejmenší detaily, nebo rozsáhlé scenérie.

HUAWEI nova 9 SE je v prodeji za cenu 8499 Kč od 21. 3. 2022 v černé, modré a později i bílé barvě ve verzi dual SIM.

V rámci akce na podporu prodeje zákazníci získají až do 3. 4. 2022 k nákupu telefonu jako dárek HUAWEI WATCH Fit NEW.

Více informací najdete na Huawei.

Výběr článků

Načítám