Hlavní obsah

REALITY PRORADOST – jedinečný koncept spolupráce s těmi nejlepšími profesionály z oboru realit

Novinky, REALITY PRORADOST s.r.o.

Jeden z největších českých poskytovatelů realitního servisu profesionálním samostatným makléřům i realitním kancelářím v současné době přichází se zásadními změnami v kvalitě nabízených služeb. Pocítí to nejen přímí odběratelé, tedy makléři, ale také jejich klienti, kterým budou nabídnuty kvalitnější služby ve všech fázích realitní transakce.

Foto: REALITY PRORADOST s.r.o.

Realitní full-servis za měsíční paušál bez dalších poplatků využívá čím dál více samostatných makléřů.

Článek

Původně rodinný koncept realitní franšízy nabral nový směr na sklonku minulého roku s příchodem investora Petra Čajana. Jeho cíle jsou ambiciózní: současných 200 makléřů působících pod křídly PRORADOSTi chce rozšířit o další desítky až stovky uživatelů, kteří vytvoří síť pokrývající realitními službami celou ČR.

Foto: REALITY PRORADOST s.r.o.

Petr Čajan - majitel poradenské skupiny Premium Financial Services, investor v oboru realit, developmentu, stavebnictví a IT

Co nejvíce ovlivnilo Vaše rozhodnutí koupit zrovna tuto společnost?

Hned na začátku mě zaujal odlišný princip realitního podnikání. Makléři u nás nejsou zaměstnanci, ale rovnocenní obchodní partneři, kterým poskytujeme servis pouze za měsíční paušál. Zbytek zisku z provizí můžou investovat do lepších služeb svým klientům i do sebe samotných. Ta přímá obchodní linie "makléř – klient" je mnohem více založená na přímé odpovědnosti, důvěře a osobním renomé kteréhokoliv z realitních makléřů s nimiž spolupracujeme. A to se mi líbí – jsou to samostatní profesionálové odpovědní sami za sebe, a my je nemusíme "vodit za ručičku".

Souvisí tato Vaše akvizice i s ostatními obory, v nichž podnikáte?

Ano, přesně tak. Vstupem do REALIT PRORADOST sleduji hlavně maximální možnosti synergických efektů s mými dosavadními aktivitami. Celá skupina je teď schopná doprovázet klienty ve všech fázích realitních služeb – od výstavby, prodeje nebo nákupu nemovitosti až po zajištění nejvýhodnějšího financování.

Kterých segmentů služeb se část modernizace týká?

Kterých segmentů služeb se část modernizace týká? Zásadní změnou prošel stěžejní nástroj poskytovaného servisu, kterým v dnešní době je zcela nepochybně realitní software. Ten nový, upravený přímo na míru potřeb našeho modelu byznysu, velmi intuitivně spravuje kompletní agendu jednotlivých realitních makléřů. Je to propracovaný systém, který ušetří čas i náklady a zefektivní práci.

Tuto změnu považuji za zásadní milník v rozvoji PRORADOSTi a doporučuji každému nezávislému makléři se alespoň nezávazně seznámit s jeho možnostmi.

Poslední dobou jste hodně vidět i v médiích. Záměrně?

Poslední dobou jste hodně vidět i v médiích. Záměrně? Řekl jsem si, že když už to budu nazývat "modernizací firmy", tak to bude modernizace kompletní. Máme nové logo i celou vizuální identitu, nový web a s tím vším seznamujeme veřejnost prostřednictvím aktuální reklamní kampaně.

Poslední dobou jste hodně vidět i v médiích. Záměrně? Řekl jsem si, že když už to budu nazývat "modernizací firmy", tak to bude modernizace kompletní. Máme nové logo i celou vizuální identitu, nový web a s tím vším seznamujeme veřejnost prostřednictvím aktuální reklamní kampaně. Cílem je nejen rozšíření počtu odběratelů našich služeb, ale také obecné zviditelnění značky REALITY PRORADOST na trhu s nemovitostmi tak, aby naše logo bylo vždy "garancí kvality" pro autonomní podnikání každého makléře, který s námi spolupracuje.

Připravujeme ještě další projekty na podporu celé skupiny, o kterých budeme průběžně informovat. Plány jsou veliké a rozhodně chceme "být vidět“.

Výběr článků

Načítám