Hlavní obsah

Profesionální vysokotlaké čističe Kärcher a široké možnosti jejich využití

Novinky, Kärcher

Vysokotlaké čističe jsou dobře známými pomocníky při úklidu. Možnosti jejich profesionálních variant však mnoho lidí nezná. Díky široké nabídce různých typů a provedení přitom efektivně pomáhají v různých průmyslových odvětvích.

Foto: Kärcher

Požadavkům vyhoví různé třídy a typy provedení

Článek

S vysokým tlakem efektivně. S horkou vodou ještě efektivněji.

Profesionální řady vysokotlakých čističů jsou neocenitelným pracovním parťákem v mnoha oborech. Snadno se ovládají, jsou maximálně mobilní a nezávislé. Vysokotlaké čističe s ohřevem jsou oproti čištění studenou vodou časově i nákladově efektivnější díky rychlému rozpouštění nečistot a možnosti vynechání chemických přípravků. Horká voda snižuje množství choroboplodných zárodků i bez použití dezinfekčních prostředků. Horkovodní vysokotlaké čističe Kärcher jsou účinné na viry způsobující onemocnění Covid-19, chřipku, příušnice, zarděnky, spalničky, Ebolu, Hantu, ptačí chřipku a africký prasečí mor.

Zemědělství

V zemědělství je udržení pořádku velmi náročné. Je třeba pravidelně pečovat o příjezdové komunikace do areálu, i o prostory v samotném areálu. Požadavky na úklid v živočišné a rostlinné výrobě, rybářství, vinařství či lesnictví jsou přitom různé.

Vysoký hygienický standard je klíčový také v profesionálním chovu hospodářských zvířat. „Pravidelné důkladné čištění stájí je nezbytné pro to, aby byla zvířata chráněna před původci nemocí a škůdci. Profesionální vysokotlaké čističe jsou k hygienickému úklidu uzpůsobeny, ať už s využitím horké vody, páry nebo dezinfekčního prostředku, který lze snadno aplikovat“, říká Lukáš Rom ze společnosti Kärcher.

Automotive a logistika

Udržet pořádek a čistotu v automotive provozech je pro úspěšné podnikání nezbytné. Autosalony, dílny či čerpací stanice potřebují zajistit čistotu, aby mohly poskytovat profesionální a vstřícný zákaznický servis. V logistice hraje čistota velkou roli při péči o vozový park, skladovací či nakládkové prostory.

Investice do profesionálního vybavení se i zde vyplatí, navíc tento rok lze využít u Kärcheru prodloužené záruky na 3 roky u vybraných strojů z řady Bestsellers Professional a na vybrané profesionální vysokotlaké čističe řady HD a HDS.

Foto: Kärcher

Tyto stroje naleznou uplatnění ve všech průmyslových odvětvích.

Stavebnictví

Spolehlivé a účinné čističe jsou ve stavebnictví při odstraňování nejrůznějších nečistot nenahraditelné. Mytí strojů, fasád nebo podlah je na denním pořádku. „Naše promyšlené profesionální technologie zvládnou čištění na stavbách a v dílnách rychleji a jednodušeji. Nejrůznější tryskové násady jsou připraveny k flexibilnímu používání, které spolu s dlouhou životností a robustní konstrukcí dělá z našich přístrojů investici, která se vyplatí po dlouhé roky", doplňuje Lukáš Rom z Kärcher.

Foto: Kärcher

Širokou nabídku strojů doplňuje bohatá nabídka příslušenství.

V případě zájmu o více informací nebo pomoc s výběrem vhodného produktu se obraťte na zástupce společnosti Kärcher, navštivte naše kamenné prodejny nebo využijte našich partnerů.

Výběr článků

Načítám