Hlavní obsah

Přebíháte z jedné schůzky na druhou? Zasloužíte si tu správnou technologii

Už jste slyšeli o válečníkovi korporátních chodeb? Je to člověk, který přebíhá z jedné místnosti do druhé, účastní se hovorů, vždy má dostupné připojení k internetu a jeho pracovní heslo je: udělat to co nejrychleji a nejjednodušeji. Pokud se v tom poznáváte, podívejte se na technologie, které jsou pro takovou práci jako dělané.

Foto: Dell Technologies

archiv Dell Technologies

Článek

Je schopný během okamžiku vstát od desktopu, odprezentovat produkt na druhé straně firmy a rychle se vrátit zpět do své kanceláře – tak by se dal popsat válečník korporátních chodeb. Tihle pracovníci potřebují být vybaveni pro okamžitou mobilitu: flexibilní technologií a kvalitním příslušenstvím.

Blesková spolupráce i efektivní prezentace za pochodu

Pokud jste takovým válečníkem, potěší vás nejlehčí 15" firemní počítač, vážící 1,4 kg. Ať už chvátáte chodbou na schůzku, anebo se na otočku zastavíte v kanceláři, Dell Latitude 9510 2v1 se vždy přizpůsobí. Baterie vydrží až 34 hodin a infračervená kamera s Microsoft Hello pozná, když jste nablízku. Navíc automaticky probudí systém a přihlásí vás, aniž byste museli vyťukávat heslo. Když se vzdálíte, počítač se sám uzamkne, takže vaše práce bude v bezpečí. Latitude 9510 2v1 je dodáván s Windows 11, práce na něm je velmi intuitivní a nabízí široké možnosti spolupráce.

Foto: Dell Technologies

Dell Latitude 9510 2v1

Mluvte se svým týmem

Pětiminutový hovor může ušetřit spoustu času. Zkuste spolupracovat přes Microsoft Teams, přizpůsobitelnou platformu, která nabízí mnohem více než jen videohovory. Plánování schůzek, sledování průběhu úkolů, pořádání interaktivních virtuálních událostí a spolupráci na dokumentech. Microsoft Teams je přímo propojený s Microsoft Office 365. Tento soubor cloudových služeb je navržený tak, abyste si nedělali starosti o svá data a byli si jisti, že vaše týmová komunikace je dobře zašifrována.

5 asistentů designovaných na míru válečníkům korporátních chodeb

•    Pracovat na 3 zařízeních s jednou myší, která vydrží nabitá 36 měsíců? Se sadou profesionální klávesnice a myši to jde.

Foto: Dell Technologies

Bezdrátová klávesnice a myš pro více zařízení Dell KM7120W

•    I válečníci mají svou stálou kancelář, a proto potřebují výkonný, snadno připojitelný monitor. Veškeré detaily uvidíte na 27” 4K monitoru se širokým barevným pokrytím. Co se týče konektivity, můžete k zařízení Latitude 9510 použít VESA DisplayHDR 400 a USB-C s výkonem až 90 W.

•    Díky funkci plug and play připojíte zařízení ke všem technologiím, které zrovna potřebujete: monitor, projektor nebo myš. Rychlý přechod z režimu mítinku do režimu produktivity je jednoduchý – s dokovací stanicí pracujete ve svých aplikacích během chvilky.

Foto: Dell Technologies

Dell Latitude 9510 2v1, Dell UltraSharp 27 4K USB-C Monitor U2720Q, Dell Thunderbolt Dock WD19TBS, kombo klávesnice + myš Dell KM7120W

•    Profesionální pero, které můžete používat u všech zařízení Dell 2v1 s displejem kompatibilním s Windows Ink. V kombinaci s novou sadou funkcí ve Windows 11 má pero prakticky nulovou odezvu zpoždění.

Foto: Dell Technologies

Dell Premium Active Pen PN579X

•    K hovorům za každých okolností potřebujete i čistý zvuk. Sluchátka s certifikací Microsoft Teams to splňují. Navíc můžete mít mikrofon na levé i pravé straně, podle toho, jak jste zvyklí.

Foto: Dell Technologies

Kabelová náhlavní souprava Dell Pro WH3022

Výběr článků

Načítám