Hlavní obsah

Plachta na bazén i pergolu

Novinky, Jabor pro s.r.o.

Teplé dny se pomalu, ale jistě blíží – a to je čas, kdy můžeme začít chystat svoji zahradu na dny plné grilování a koupání. Abyste si ušetřili práci, můžete si pořídit kvalitní plachtu na bazén či pergolu. Rodinná společnost Jabor pro s.r.o., divize KVALITNÍ PLACHTY, nabízí výrobu bazénových bezpečnostních plachet i špičkových plachet na pergoly.

Foto: Jabor pro s.r.o.

V zimě se nemusíte starat o odklízení sněhu z plachty, snese vysoké zatížení!

Článek

Spousta z vás se jistě těší na dlouhá letní odpoledne, která si budete moct zpestřit koupáním v bazénu a posezením na zahradě při grilování. Jestliže se ale chcete vyhnout malicherným problémům v podobě nečistot v bazénu či jarního chladu v pergole či altánu, máme pro vás řešení v podobě kvalitních plachet. Rodinná společnost Jabor pro, s.r.o., divize KVALITNÍ PLACHTY s 30ti letou tradicí výroby plachet na míru, nabízí výrobu bazénových bezpečnostních plachet, ale také kvalitního opláštění pergol.

Užívejte si bazén bez nečistot

Pokud je vaše zahrada připravena na sezonu, měli byste se zamyslet také nad tím, jakou péči budete věnovat svému bazénu. Chcete se koupat bez toho, abyste museli před každým vstupem do bazénu odstraňovat nečistoty z vody? V tom případě vám doporučujeme kvalitní bazénové plachty od společnosti Jabor pro s.r.o. Nejen, že tyto plachty využijete během sezony, ale také s nimi můžete bazén zazimovat a vyhnout se tak většímu znečištění bazénu. S kvalitní bazénovou plachtou odpadá nutnost vypouštění celého bazénu před zimou, zdlouhavého čištění a opětovného napouštění před sezónou. Díky opláštění bazénu postačí upustit před zimou vodu v bazénu pod úroveň trysek a před sezónou vodu opět dopustit. I z pohledu ekonomického jsou tedy bazénové plachty zajímavým řešením.

Foto: Jabor pro s.r.o.

S kvalitní plachtou nemusíte po sezóně vypouštět celý bazén.

Proč kvalitní plachty na bazén?

Bazénové plachty jsou vysocepevnostní, snesou zatížení až 100 kg/m2 – díky tomu nemusíte mít obavy z toho, že by vám do bazénu mohlo spadnout vaše dítě nebo čtyřnohý kamarád. Pro kvalitní plachtu není problém ani souvislé zatížení vysokou vrstvou sněhu v zimním období. Životnost plachty je až 15 let a dodavateli materiálů jsou přední německé a belgické firmy. Pokud chcete, aby se plachta stala plnohodnotnou součástí vaší zahrady, můžete si ji nechat vyrobit zcela na míru dle tvaru bazénu. Aby se voda (například po dešti) nedržela na povrchu plachty, lze do plachty nechat instalovat průtokové sítko. Nečistoty zůstanou na plachtě, ale čistá voda steče do bazénu.

Foto: Jabor pro s.r.o.

Tvar plachty na bazén vyrobíme na míru bazénu

Opláštěná pergola je dobrá pergola

K výrobě plachet na pergoly jsou používány kvalitní materiály rovněž od špičkových dodavatelů. Materiály mají UV filtr a jsou mrazuvzdorné. Odmění Vás svojí dlouhou životností, ale také odolností a to během jejich celoročního používání. Plachty na pergoly se většinou skládají ze dvou částí – průhledné a barevné. Zatímco barevná část se může stát hezkým doplňkem vaší zahrady, průhledná část se postará o to, aby se dovnitř dostalo dostatečné množství světla. Jak plachty na pergoly, tak i bazénové plachty jsou spojovány vysokofrekvenčním svařováním, které zajistí vysokou pevnost a kvalitu spojů. Spoje jsou téměř neviditelné, což působí skvělým dojmem především z hlediska estetického. Spoje jsou dále nerozebíratelné a voděodolné, proto nemusíte mít strach, že by vám do pergoly napršelo. Posaďte se s přáteli na zahradu a užívejte si společně strávené chvíle v jakémkoliv počasí.

Foto: Jabor pro s.r.o.

Plachty na pergoly vyrábíme na míru i pro atypické pergoly.

Jaké výhody s sebou opláštění pergol přináší?

Velkou výhodou opláštěné pergoly je její schopnost zateplit prostor – pokud ji budete v zimě vytápět, můžete dosáhnout rozdílu až 20 stupňů oproti venkovní teplotě. Díky lakovanému povrchu je údržba plachet velmi jednoduchá a vám stačit pouze voda, případně mycí prostředek. Vybírat si můžete jak uzavřenou, tak i částečně uzavřenou nebo zcela otevřenou variantu.

Foto: Jabor pro s.r.o.

Věděli jste, že rozdíl mezi vnitřní teplotou v pergole a venkovní teplotou při vnitřním vytápění a plném zakrytí činí až 20°C?

Výběr článků

Načítám