Hlavní obsah

Není všem dnům konec - Vysoké školy stále přijímají přihlášky

Novinky, VŠEM

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nestihli jste včas podat přihlášku? Nevyšlo vám přijímací řízení na jiné škole? Využijte široké nabídky vysokých škol, které přijímají přihlášky ke studiu až do září. Příležitost zahájit studium tento podzim je tak stále aktuální.

Studium VŠEM

Článek

Jednou z vysokých škol, která přijímá přihlášky až do poloviny září 2013, je i Vysoká škola ekonomie a managementu.  Zájemci o studium na VŠEM si tak stále mohou vybírat z nabídky bakalářských oborů Podniková ekonomika, Komunikace a lidské zdroje, Marketing nebo obor Business Economics vyučovaný v anglickém jazyce. V rámci magisterských oborů se jedná o Management firem nebo studijní program MBA zaměřený na podnikovou ekonomiku či management ve zdravotnictví.

Studium VŠEM

„Nabízíme moderní studium s mnoha výhodami s cílem zvyšovat šance absolventů v konkurenčním prostředí. Vysokou kvalitu studia zajišťuje inovativní systém výuky včetně využívaných technologií a profesionální lektorský tým. Důraz také klademe na propojenost studia s praxí. Samozřejmostí je i možnost vycestování během studia do zahraničí,“ vysvětluje strategii VŠEM ředitelka Lucie Čunderliková.

Více informací o Vysoké škole ekonomie a managementu se zájemci mohou dozvědět na Dni otevřených dveří 2.7.2013 a 6.8.2013 či na www.vsem.cz.

Výběr článků

Načítám