Hlavní obsah

Německá kvalitní dlaždice do garáže konečně v prodeji i v Česku

Novinky, Mosolut s.r.o.

Zasloužila by si vaše podlaha v garáži opravu po náročné sezóně? Přemýšlíte, jak ochránit betonový povrch, nebo snížit prašnost v místnosti? Chcete si vylepšit nudnou zem milované garáže? Nadšenci do aut, motocyklů i tunningu zbystřete, mrkněte na novinku na českém trhu. Německou plastovou dlažbu Performance Floor, která konečně dorazila do Česka.

Foto: Performance Floor CZ & SK

Dlažba Mosolut Performance Floor Race v bílé, černé a červené barvě.

Článek

 Dlaždice nejen pro fajnšmekry

Říkáte si, jestli tato na první pohled jednoduchá plastová dlaždice vydrží nápor každodenního používání, jak obstojí v zimě pod náporem solí z kola aut a úniku motorových kapalin? Zahoďte obavy, vše je prověřeno stovkami realizací, 30letou historií výroby, 15letou zárukou funkčnosti a celoevropskými certifikacemi.

Symetrické dlaždice Performance Floor odolají zatížení do 30t/m2, jsou odolné vůči kyselinám i zásadám, UV stabilní a použitelné uvnitř i venku. Díky designu dlažby podklad větrá, nevznikají zde plísně a jde snadno vysát. Ovšem, abychom jen nechválili, tak je nutné říci, že dlaždice nekopírují původní podklad. Pokud máte problém s výtluky, je lepší volit dlažbu z PVC, která se povrchu dokonale přizpůsobí a bude tlumit i zvuk.

Foto: Mosolut s.r.o.

Mosolut Machine Industry. PVC dlažba s dezénem diamant.

Instalace svépomocí, bez lepení a za pár minut

Čekání na podlaháře může být někdy zdlouhavé. A ikdyž víme, že jejich zlaté ruce jsou k nezaplacení, nezbývá nám než se mnohdy do některých projektů pustit svépomocí. K tomu je dlažba Performance Floor předurčena. Položíte ji volně na jakýkoliv pevný poklad – starý beton, zámková dlažba, keramická dlažba, betonové kostky. Dlaždice pospojujete jednoduše, jako puzzle, pomocí gumového kladiva. Složité tvary můžete snadno vyřezat pomocí přímočaré pily. Jiné nářadí nebudete potřebovat. Zkosené nájezdové hrany a rohy Vám poslouží pro snazší vjezd. Podlahu můžete snadno rozebrat i přemístit.

Foto: Performance Floor CZ & SK

Dlažba Mosolut Performance Floor v oranžové a šedé barvě.

Design, který zaujme nejedno oko

Rozličné množství povrchů a barevných variací Vám nabízí maximální svobodu fantazie. Instalujte si dlaždice v barvě hliníku, nebo v jiné ze 14 barev. Díky tomu, že každý díl dlažby je vzájemně propojitelný s ostatními, ve stejné kategorii, můžete si zjednodušit parkování i vytvořit pracovní zóny. A co víc. Dlaždice je možné i potisknout oblíbenou značkou auta, výstražným nápisem, nebo oblíbenou hláškou. Získáte tak naprosto originální podlahu, kterou nikdo jiný nemá. A když si nebudete jistí, můžete si vždy objednat vzorek a přesvědčit se na vlastní oči.

 Kde je možné podlahu koupit?

Výhradním a tedy jediným dodavatelem dlažby Performance Floor do České republiky je firma Mosolut s.r.o., která má ve svém portfoliu i jiné speciální kousky na principu zámkového sytému. Ať už švédské dlaždice Hestra pro terasy, balkony, sklepy a verandy, litevskou gumovou dlažbu pro dětská hřiště, či německou plastovou podlahu INB pro stáje a hospodářské budovy a mnoho dalšího. Pro další novinky můžete sledovat i jejich Facebook.

Výběr článků

Načítám